• Goedkoopste verzending
 • NL's grootste assortiment
 • Hoge groepskortingen
 • Tevredenheidsgarantie
 • Snelle en betrouwbare levering
Verkleedkleding

Verkleedkleding

Filter op

Uw zoekopdracht
 • Thema: Verkleedkleding
Wis hele selectie
tot

Heavy metal rock ster

45,95
levertijd: 2 dagen

Cocktailjurk stretch rood

39,95
levertijd: 2 dagen

Cocktailjurk stretch zwart

39,95
levertijd: 2 dagen

Piratenkapitein dame in rood

39,95
levertijd: 2 dagen

Moeder natuur

45,95
levertijd: 2 dagen

Hippie jurk

24,95
levertijd: 2 dagen

Pailleten jas goud

59,95
levertijd: 2 dagen

Duiker

47,95
levertijd: 2 dagen

Caraibische piraat

26,95
levertijd: 2 dagen

Glamour skelet meisje

24,95
levertijd: 2 dagen

Roaring 20's flapper

49,95
levertijd: 2 dagen

Romeinse keizerin

33,95
levertijd: 2 dagen

Bijtende bulldog opblaasbaar

47,95
levertijd: 2 dagen

Ondekkingsreiziger op struisvogel opblaasbaar

53,95
levertijd: 2 dagen

Ontdekker op een olifant

47,95
levertijd: 2 dagen

Vampier dame

37,95
levertijd: 2 dagen

College meisje

39,95
levertijd: 2 dagen

Spaanse schone

29,95
levertijd: 2 dagen

Burlesque meisje

24,95
levertijd: 2 dagen

20's charleston flapper zwart

39,95
levertijd: 2 dagen

Zwarte piraat/kapitein

42,95
levertijd: 2 dagen

Trapper

29,95
levertijd: 2 dagen

Britse hofheer 18e eeuw

89,95
levertijd: 2 dagen

Koe plushe

24,95
levertijd: 2 dagen

Lieveheersbeestje pluch

24,95
levertijd: 2 dagen

Clown jumsuit

27,95
levertijd: 2 dagen

Parade jas

37,95
levertijd: 2 dagen

Steampunk man

47,95
levertijd: 2 dagen

Paar draculahanden met haar

14,50
levertijd: 2 dagen
Meer inspiratie Naar blog

Verkleedkleding voor iedereen

Een verkleedpartij onder de jonge carnavalsvierders zit er altijd wel in. De oude kleren die op de zolderkamer ontdekt worden van hun ouders of grootouders resulteert in een succesvolle middag vol plezier. Echter geldt dit niet alleen voor de kleinere onder ons. Volwassene verkleden zich maar al te graag tijdens carnaval en bestellen daarom ook bij compleetverkleed! We zien een trend komen dat volwassenen zich meer en meer verkleden voor themafeesten of bijzondere gelegenheden. Natuurlijk met de komst van het internet is het aanbod gaan groeien waardoor volwassenen meer keuze hebben in verkleedkleding. In tegenstelling tot 30 jaar geleden kan je nu je verkleedkleding online shoppen. Bij compleetverkleed ben je dus aan het juiste adres om net die verkleedkleding te vinden die bij het geschikte feestje hoort!

Themafeesten waar je gekleed naar toe kan gaan

We zien tegenwoordig meer en meer feesten waar men gekleed naar toe gaat. De sfeer bij zulke feesten liggen een stuk hoger dan bij andere feesten; je kan iemand anders zijn dan jezelf. Hieronder is een lijstje van gelegenheden waar je je zonder gene kan verkleden:

 • Das coen en sander fest
 • Halloween
 • Dart wedstrijden
 • Kerst
 • Oud en nieuw
 • Vrijgezellenfeest
 • Oktoberfest

Dress to impress

We horen het wel vaker maar nu ook van professionele organisatoren. Ze zeggen dat een feest nog beter in hogere sferen komt wanneer het publiek zich helemaal uitslooft met hun verkleedkleding. Zo worden vaak een bananenpak aangetrokken tijdens dartwedstrijden. Met kerst is het makkelijk om je te verkleden. Men nemen een rood pak met zwarte laarzen en een kerstmuts en je bent klaar voor een kerstverkleedpartij. Vind je dit zelf wat te ver gaan, dan kom je er ook mee weg met een foute kersttrui. Tijdens Halloween heb je maar een taak: zo eng mogelijk eruit zien!

Verkleedkleding voor alle feesten

Waar het ook erg uit de hand kan lopen zijn vrijgezellenfeesten. De aanstaande bruid of bruidegom moet er zo belachelijk mogelijk uitzien. En de vrienden en familie laten dit te pas en on te pas aan de hele stad weten. Het kan eigenlijk niet gek genoeg. Van varkenskostuum tot geilebeerkostuum we zien ze allemaal voorbij komen!

Inschrijven Nieuwsbrief