• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Batman pak

Batman pak

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Categorie: Batman pak
Wis hele selectie
tot

Gespierde Batman kostuum jongens

33,25
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Gespierde Batman (licentie) heren

47,41
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Gespierde Batman kostuum jongens

33,25
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis
Meer inspiratie Naar blog

Je ziet hem in stripboeken, op de tv en in verschillende films. Dus, als je in een Batman kostuum carnaval wilt vieren moet je nog een keuze maken.

Soorten Batman kostuums

Welk Batman kostuum wil je zijn? Zijn verschijning in kostuums hebben zich door de jaren heen ontwikkeld via verschillende soorten media. We hebben Batman kostuums voor verschillende soorten versies van Batman. Voor jong en oud!

Misschien wil je als Adam West gaan? Hij speelde Batman in de ’60 jaren tv series. Zijn Batman pak was licht grijs met donker blauwe tinten. Wat kenmerkend was op zijn Batman kostuum, was zijn gele riem. Sommige hebben kussentjes op borst en schouder om je nog een gespierder uiterlijk te geven dan dat je al was zonder elle lange uren in de sportschool te zitten.

Of misschien wil je Batman Kleding van de Dark Knight, ook deze hebben we in ons assortiment zodat je compleet verkleed bent met carnaval of op andere soorten evenementen. Als je in Batman kleding wilt gaan, moet je ook wat accessoires hebben zoals een bat-a-rang of een enter haak. Hoe leuk zou het zijn om samen met je vrienden te gaan. Zo kan je vriend als side kicker gaan; Robin. Gaan jullie met een complete groep. Dan kun je als superhelden en superschurken gaan zoals de Joker, Robin, Pinguïn en The Riddler.

Dus, wacht op het Bat Signaal en wanneer het verschijnt glij naar beneden via de Batpaal naar de Batcave om vervolgens weg te rijden in je Batmobiel. Gotham City heeft je nodigin je batman pak!

Inschrijven Nieuwsbrief