• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering

De beestachtigheid van Compleet Verkleed

Weet je wat het grootste onderscheid is tussen mens en dier? Schaamte! Tegelijkertijd de eigenschap die er voor zorgt dat we ons niet meer kunnen laten gaan! Stel je eens voor dat we geen schaamte hadden, hoe veel leuker is het leven dan!? Wij, bij CompleetVerkleed, zitten we niet bij de pakken neer. Wij gaan weer lekker buiten spelen! Wij confirmeren ons niet aan de saaie rat race des levens, maar wij proberen ongegeneerd te genieten. Helaas doet niet iedereen dit (meer)! Niet getreurd, wij trekken ten strijde met een waar extravaganza van vreugde, debiel dansende mensen, gekke bekken en vooral heel veel ongepaste kleding! Alles mag en niks moet…het leven is als het aan ons ligt een groot knettergek thema-feest-festival!

Compleet Verkleed heeft snode plannen!

CompleetVerkleed heeft één simpele missie, één doel waaraan we ons complete leven ondergeschikt maken! Wij willen het woord “Verfeesten” in het woordenboek hebben. Hier gaan we alles aan doen! “Nederland wordt binnen drie jaar compleet verfeest“, luidt het motto! Dit kleine woordje omvat precies wat CompleetVerkleed kan betekenen. Het klinkt misschien over de top maar ons doel is Nederland uitzinniger te maken. Gooi je aangeboren nuchterheid overboord en maak plaats voor schaamteloos genot! We kunnen alle hulp gebruiken, samen met jullie gaan we iedereen letterlijk uit zijn schulp trekken! Compleet de schaamte voorbij! Nederland for beestenboel!

Vos

Boss Voss

Houdt een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat alle bestellingen soepel verlopen. Ook feestproducten aanbieden via CompleetVerkleed? Dan moet je bij Boss Vos zijn!

Vos

Magazijn konijn

Om het grootste feestmagazijn te kunnen runnen en alle bestellingen door te zetten is Magazijn Konijn druk in de weer om elke bestelling spoedig af te handelen.

Vos

Eland Serviceklant

Vragen over je bestelling? Dan helpt Eland Serviceklant je graag verder. Je kunt 24/7 terecht met al je vragen en opmerkingen. Klachten ook? Die worden omgetoverd tot uitdagingen!

Vos

Pinguïn bezorging

Vandaag besteld is vandaag verzonden. Pinguïn Bezorging rijdt het hele land door om alle feestgangers te voorzien van té gekke feestkleding!

League of extraodonary gentleman
De directie van CompleetVerkleed is niet de meest typische: ”Wij zien onszelf als de feestcommissie der Nederlanden”, aldus Boss Vos. Tezamen met de andere directieleden Magazijn Konijn, Eland ServiceklantPinguïn Bezorging bepalen zij de koers van CompleetVerkleed.

Passie of obsessie? You tell me!
Bij CompleetVerkleed wordt er keihard gewerkt om iedereen van een passende outfit te voorzien. Dag in dag uit, in weer en wind zijn we het gehele jaar zijn we bezig met de nieuwste hypes en trends. We proberen het meest complete aanbod met de hoogste mogelijke service te leveren. Dit doen we natuurlijk niet alleen. Als we ook maar iets kunnen betekenen willen we jullie vragen bij ons aan te kloppen! Je kunt ons altijd mailen, bellen, appen … desnoods voor complete onzin!

Inschrijven Nieuwsbrief