• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Halloween kostuums

Halloween kleding

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Thema: Halloween kostuums
Wis hele selectie
tot
31%

SALE Blood and Guts corset

39,99 27,99
levertijd:1 dag
30%

Creepy cheerleader

44,95 31,47
levertijd:1 dag
30%

SALE Stoute rode duivel

19,99 13,99
levertijd:1 dag
30%

SALE Fuzzy frankie monster

74,99 52,49
levertijd:1 dag
30%

SALE Gothic duivel kostuum voor vrouwen

53,00 37,00
levertijd:1 dag
30%

SALE Kostuum zombie lopende verpleegster

34,99 24,49
levertijd:1 dag
30%

SALE Kostuum luguber meisje voor vrouwen

24,99 17,49
levertijd:1 dag

Heks met hoed paars

31,99
levertijd: 2 dagen

Demoon doomsday

23,95
levertijd: 2 dagen

Weerwolf

24,95
levertijd: 2 dagen

Sexy non

24,95
levertijd: 2 dagen

Pruik greetje oranje met vlechten

10,36
levertijd: 2 dagen

Pruik heks

6,84
levertijd: 2 dagen

Pruik Dip-dye Valerie

3,90
levertijd: 2 dagen

Pruik Jwoww

4,66
levertijd: 2 dagen

Pruik Bella

5,61
levertijd: 2 dagen

Dracula masker vampier

5,61
levertijd: 2 dagen

Gezichtmasker littekens

10,93
levertijd: 2 dagen

Masker zombie opa

7,13
levertijd: 2 dagen

PXP 30 gram Light Green

4,56
levertijd: 2 dagen

Bord DANGER met licht

7,51
levertijd: 2 dagen

Spookje wit met LED-licht 75x40 cm.

8,08
levertijd: 2 dagen

Masker zombie lobotomie wit haar

40,85
levertijd: 2 dagen

Handpop Zombie 80x44 cm

113,91
levertijd: 2 dagen

Masker pretty woman

64,51
levertijd: 2 dagen

Volkop masker Husky/ wolf lichtgevende ogen, bewegende mond

49,31
levertijd: 2 dagen

week lenzen per paar in doosje White Zombie

7,13
levertijd: 2 dagen

Mummie rubber levensgroot 160cm

66,41
levertijd: 2 dagen

Horror skelet bewegend met licht en geluid 3 assorti

37,91
levertijd: 2 dagen

Masker crazy fatty

93,01
levertijd: 2 dagen

Masker mummie verband

36,10
levertijd: 2 dagen

Dracula cape dubbel met kraag zwart

9,95
levertijd: 2 dagen

Jurk Day of the Dead met print

19,95
levertijd: 2 dagen

Heks met hoed

39,95
levertijd: 2 dagen

Heks paars met hoed

25,95
levertijd: 2 dagen

Heks blauw met hoed

27,95
levertijd: 2 dagen

Halloween bruid

35,95
levertijd: 2 dagen

Heks groen

19,95
levertijd: 2 dagen

Jurk Day of the dead

34,95
levertijd: 2 dagen

Cape met bloed

12,95
levertijd: 2 dagen
Meer inspiratie Naar blog

Wij laten je Halloween beleven!

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge reacties en duistere halloween kostuums tegen, allemaal uniek en met een eigen tintje. Compleet verkleed laat je deze dag graag mee vieren door ons aanbod in geweldige Halloween kleding en artikelen. Dus of je nu als uniek verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

Griezelen in een Halloween outfit

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge pakken en duistere Halloween kostuums tegen, allemaal griezelig en schrikaanjagend. Wil je graag deze dag mee gaan griezelen en de buurt de stuipen op het lijf jagen? Hul je dan in één van de Halloween kostuums van CompleetVerkleerd. Met onze Halloween kleding en artikelen maak je jouw Halloween (en die van andere) onvergetelijk! Dus of je nu als hongerig verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

Schrikbarend aanbod aan Halloween kostuums

Je zoekt een Halloween kostuum maar bent er nog niet met welk kleding je iedereen de stuipen op het lijf wilt jagen. Geen probleem. We hebben een top-selectie van enge en griezelige Halloween outfits. Om je Halloween kostuum helemaal compleet te maken hebben we bijpassende artikelen binnen onze webshop. Zo vind je naast een griezelige outfit ook nog Halloween spullen zoals heksenhoeden, vampiertanden en spookmaskers. En om de avond helemaal schrikbarend en onvergetelijk te maken kun je bij ons ook het altijd populaire nepbloed bestellen. Deze is bijna niet van echt te onderscheiden, dus pas op wie je ermee voor de gek wilt houden! Hiermee zorg je gegarandeerd voor slapeloze nachten.

Halloween kleding voor kinderen

Niet alleen voor volwassen hebben we een compleet aanbod aan Halloween kostuums, ook voor kinderen hebben we de leukste outfits voor een van de leukste dagen van het jaar. Onze kleine pakken zijn uitermate geschikt om ze, tijdens Halloween, de tijd van hun leven te laten beleven. Gaan ze ‘s avonds de straat op om de buurt de schrik van hun leven te bezorgen? Ook daar hebben we aan gedacht! Binnen onze grote aanbod in Halloween kostuums hebben we ook een selectie voor outfits die uitermate geschikt zijn om buiten te dragen tijdens de koude avonduren.

Hoe is Halloween ontstaan?

Halloween gaat over een beetje griezelen, horrorverhalen, bergen snoepgoed en een geschikt Halloween kostuum. Maar wij denken dat er ook nog iets anders bij hoort. Misschien is het iets meer klassieks, op de traditionele tour, maar van oorsprong hoort Halloween toch gewoon eng te zijn? Jep, het is de bedoeling dat je moet schrikken, huiveren en zenuwachtig je zweet van je voorhoofd moet vegen gedurende de eindeloze lange nacht. Laat je meenemen door het ontstaan van Halloween en lees het hele officiële verhaal!

Enge Halloween kleding van CompleetVerkleed

Met de mega enge Halloween outfits van CompleetVerkleed helpen we je op weg om Halloween op zijn best mee te maken. Onze Halloween outfits zijn gewoon de engste van iedereen. Of je nou jong of oud bent: we hebben een enge Halloween outfits voor kinderen en volwassenen. Zo kun je met de hele familie verkleed gaan de 31e van oktober. Sommige Halloween kleding zijn echte klassiekers zoals Frankenstein en een vampier, maar we hebben ook Halloween oufits die vol met bloed die je het kippenvel geeft. Dus, als je opzoek bent om naar het enste kostuum, dan ben je hier aan het juiste adres, want wij hebben zo veel pakken om uit te kiezen…. het is gewoon te eng!

Inschrijven Nieuwsbrief