• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Halloween kostuums

Halloween kleding

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Thema: Halloween kostuums
Wis hele selectie
tot

Vampier jongen

29,95
levertijd: 2 dagen

Zombie dokter kind

29,95
levertijd: 2 dagen

Kapitein spook

45,95
levertijd: 2 dagen

Vampiress

53,95
levertijd: 2 dagen

Donkere engel

57,95
levertijd: 2 dagen

Skelet bruid

59,95
levertijd: 2 dagen

Mujer dia de los muertos

29,95
levertijd: 2 dagen

Heks

39,95
levertijd: 2 dagen

Middeleeuwse koningin

39,95
levertijd: 2 dagen

Mortisia

17,95
levertijd: 2 dagen

Mortisia kind

14,95
levertijd: 2 dagen

Mummy kind

19,95
levertijd: 2 dagen

Zombie

28,95
levertijd: 2 dagen

Zombie

24,95
levertijd: 2 dagen

Evil joker

28,95
levertijd: 2 dagen

Vampier vrouw

47,95
levertijd: 2 dagen

Grafschender zwart

19,95
levertijd: 2 dagen

Duivel kind

24,95
levertijd: 2 dagen

Skelet bruid kind

37,95
levertijd: 2 dagen

Vampier meisje

39,95
levertijd: 2 dagen

Zombie verpleegster

33,95
levertijd: 2 dagen

Gevangene zombie kind

29,95
levertijd: 2 dagen

Zombie sheriff kind

37,95
levertijd: 2 dagen

Zombie politie kind

39,95
levertijd: 2 dagen

Skelet bruidje

39,95
levertijd: 2 dagen

Boosaardige harlekijn

39,95
levertijd: 2 dagen

Malefizia

46,95
levertijd: 2 dagen

Donkere gravin

59,95
levertijd: 2 dagen

Victoriaanse vrouwelijke vampier

47,95
levertijd: 2 dagen

Zwarte koningin

47,95
levertijd: 2 dagen

Donkere moordenaar

47,95
levertijd: 2 dagen

Schreeuwende geest

39,95
levertijd: 2 dagen

Schreeuwende geest kind

29,95
levertijd: 2 dagen

Lijkenetende geest

39,95
levertijd: 2 dagen

Lijkenetende geest kind

29,95
levertijd: 2 dagen

Mummy

39,95
levertijd: 2 dagen

Mummy kind

29,95
levertijd: 2 dagen

Demoon kind

29,95
levertijd: 2 dagen

Heks maanlicht

45,95
levertijd: 2 dagen

Vampier dame

47,95
levertijd: 2 dagen

Victoriaanse vampier

49,95
levertijd: 2 dagen

Heks kind

23,95
levertijd: 2 dagen

Vampier dame

39,95
levertijd: 2 dagen

Ghost ship pirate kind

19,95
levertijd: 2 dagen

Heks kind

27,95
levertijd: 2 dagen

Grim reaper

24,95
levertijd: 2 dagen

Grim reaper kind

19,95
levertijd: 2 dagen

Monster

26,95
levertijd: 2 dagen

Monster kind

19,95
levertijd: 2 dagen

Evil jester

27,95
levertijd: 2 dagen

Evil jester kind

23,95
levertijd: 2 dagen

Weerwolf

39,95
levertijd: 2 dagen

Weerwolf kind

29,95
levertijd: 2 dagen

Grim reaper

19,95
levertijd: 2 dagen

Heks kind

27,95
levertijd: 2 dagen

Kleine duivelin

19,95
levertijd: 2 dagen

Spicy witch kind

24,95
levertijd: 2 dagen

Kleine dracula

29,95
levertijd: 2 dagen

Mystic templar

39,95
levertijd: 2 dagen

Gothic meisje rood

26,95
levertijd: 2 dagen
Meer inspiratie Naar blog

Wij laten je Halloween beleven!

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge reacties en duistere halloween kostuums tegen, allemaal uniek en met een eigen tintje. Compleet verkleed laat je deze dag graag mee vieren door ons aanbod in geweldige Halloween kleding en artikelen. Dus of je nu als uniek verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

Griezelen in een Halloween outfit

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge pakken en duistere Halloween kostuums tegen, allemaal griezelig en schrikaanjagend. Wil je graag deze dag mee gaan griezelen en de buurt de stuipen op het lijf jagen? Hul je dan in één van de Halloween kostuums van CompleetVerkleerd. Met onze Halloween kleding en artikelen maak je jouw Halloween (en die van andere) onvergetelijk! Dus of je nu als hongerig verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

Schrikbarend aanbod aan Halloween kostuums

Je zoekt een Halloween kostuum maar bent er nog niet met welk kleding je iedereen de stuipen op het lijf wilt jagen. Geen probleem. We hebben een top-selectie van enge en griezelige Halloween outfits. Om je Halloween kostuum helemaal compleet te maken hebben we bijpassende artikelen binnen onze webshop. Zo vind je naast een griezelige outfit ook nog Halloween spullen zoals heksenhoeden, vampiertanden en spookmaskers. En om de avond helemaal schrikbarend en onvergetelijk te maken kun je bij ons ook het altijd populaire nepbloed bestellen. Deze is bijna niet van echt te onderscheiden, dus pas op wie je ermee voor de gek wilt houden! Hiermee zorg je gegarandeerd voor slapeloze nachten.

Halloween kleding voor kinderen

Niet alleen voor volwassen hebben we een compleet aanbod aan Halloween kostuums, ook voor kinderen hebben we de leukste outfits voor een van de leukste dagen van het jaar. Onze kleine pakken zijn uitermate geschikt om ze, tijdens Halloween, de tijd van hun leven te laten beleven. Gaan ze ‘s avonds de straat op om de buurt de schrik van hun leven te bezorgen? Ook daar hebben we aan gedacht! Binnen onze grote aanbod in Halloween kostuums hebben we ook een selectie voor outfits die uitermate geschikt zijn om buiten te dragen tijdens de koude avonduren.

Hoe is Halloween ontstaan?

Halloween gaat over een beetje griezelen, horrorverhalen, bergen snoepgoed en een geschikt Halloween kostuum. Maar wij denken dat er ook nog iets anders bij hoort. Misschien is het iets meer klassieks, op de traditionele tour, maar van oorsprong hoort Halloween toch gewoon eng te zijn? Jep, het is de bedoeling dat je moet schrikken, huiveren en zenuwachtig je zweet van je voorhoofd moet vegen gedurende de eindeloze lange nacht. Laat je meenemen door het ontstaan van Halloween en lees het hele officiële verhaal!

Enge Halloween kleding van CompleetVerkleed

Met de mega enge Halloween outfits van CompleetVerkleed helpen we je op weg om Halloween op zijn best mee te maken. Onze Halloween outfits zijn gewoon de engste van iedereen. Of je nou jong of oud bent: we hebben een enge Halloween outfits voor kinderen en volwassenen. Zo kun je met de hele familie verkleed gaan de 31e van oktober. Sommige Halloween kleding zijn echte klassiekers zoals Frankenstein en een vampier, maar we hebben ook Halloween oufits die vol met bloed die je het kippenvel geeft. Dus, als je opzoek bent om naar het enste kostuum, dan ben je hier aan het juiste adres, want wij hebben zo veel pakken om uit te kiezen…. het is gewoon te eng!

Inschrijven Nieuwsbrief