• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Halloween kostuums

Halloween kleding

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Thema: Halloween kostuums
Wis hele selectie
tot

Victoriaanse vrouwlijke vampier

29,95
levertijd: 2 dagen

Heks

29,95
levertijd: 2 dagen

Zombie dokter

24,95
levertijd: 2 dagen

Punk zombie

29,95
levertijd: 2 dagen

Zombie gentleman

29,95
levertijd: 2 dagen

Zombie bruid

29,95
levertijd: 2 dagen

Zombie politieman

29,95
levertijd: 2 dagen

Levende dode

47,95
levertijd: 2 dagen

Gotische vampier

37,95
levertijd: 2 dagen

Sexy heks

24,95
levertijd: 2 dagen

Vampier

53,95
levertijd: 2 dagen

Demoon

19,95
levertijd: 2 dagen

Sexy duivel met vleugels

37,95
levertijd: 2 dagen

Paillettenjurk spinneweb met spin

29,95
levertijd: 2 dagen

Paillettenjurk schedels

29,95
levertijd: 2 dagen

Paillettenjurk schedel

24,95
levertijd: 2 dagen

Kwaadaardige clown

45,95
levertijd: 2 dagen

Spookachtige heer

39,95
levertijd: 2 dagen

Plushe kostuum wolf

74,95
levertijd: 2 dagen

Plushe varken

27,95
levertijd: 2 dagen

Plushe wolf xl

46,95
levertijd: 2 dagen

Ballonnen scream 30 cm. per 6

2,47
levertijd: 2 dagen

Masker heks met haar

7,51
levertijd: 2 dagen

Schminkset heks met neus

2,83
levertijd: 2 dagen

Zombie hoofd met verlichte ogen en horror geluid

15,11
levertijd: 2 dagen

Skelet hangend 40x11 cm.

4,75
levertijd: 2 dagen

Horror uil met licht 48 x 35 cm.

11,31
levertijd: 2 dagen

Bloederige bewegende zombie met licht en geluid

37,91
levertijd: 2 dagen

Beha spin op web

3,71
levertijd: 2 dagen

Verbrande zombie kostuum heren

37,91
levertijd: 2 dagen

Zombie chirurg kostuum heren

28,41
levertijd: 2 dagen

Skelet zombie kostuum heren

37,91
levertijd: 2 dagen

Weerwolf shirt heren

37,91
levertijd: 2 dagen

Scream kostuum unisex

18,91
levertijd: 2 dagen

Grote boze wolf oma kostuum unisex

25,65
levertijd: 2 dagen

Monster kostuum rood unisex

66,41
levertijd: 2 dagen

Monster kostuum geel unisex

66,41
levertijd: 2 dagen

Masker horror half dood latex

10,93
levertijd: 2 dagen

Grim reaper

17,95
levertijd: 2 dagen

Spook

19,95
levertijd: 2 dagen

Grafschender

19,95
levertijd: 2 dagen

Neon skelet vrouw

23,95
levertijd: 2 dagen

Giftige magere hein

15,95
levertijd: 2 dagen

Victoriaanse vampier vrouw

23,95
levertijd: 2 dagen

Heks

23,95
levertijd: 2 dagen

Super duivel

29,95
levertijd: 2 dagen

Animatie spin met licht beweging en geluid

37,95
levertijd: 2 dagen

Sensor geactiveerde grimreaper met licht geluid en beweging

79,95
levertijd: 2 dagen

Killer doll

79,95
levertijd: 2 dagen

Vleermuis vrouw

26,95
levertijd: 2 dagen

Blauw monster meisje

45,95
levertijd: 2 dagen

Skelet

27,95
levertijd: 2 dagen

Skeletria

39,95
levertijd: 2 dagen

Glimmende heks zilver

39,95
levertijd: 2 dagen

Victoriaanse vampier xll

39,95
levertijd: 2 dagen

Geil skelet

29,95
levertijd: 2 dagen

Heks

19,95
levertijd: 2 dagen

Buitenaards wezen 152

37,95
levertijd: 2 dagen

Magere hein

29,95
levertijd: 2 dagen

Vrouwelijke vampier

29,95
levertijd: 2 dagen
Meer inspiratie Naar blog

Wij laten je Halloween beleven!

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge reacties en duistere halloween kostuums tegen, allemaal uniek en met een eigen tintje. Compleet verkleed laat je deze dag graag mee vieren door ons aanbod in geweldige Halloween kleding en artikelen. Dus of je nu als uniek verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

Griezelen in een Halloween outfit

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge pakken en duistere Halloween kostuums tegen, allemaal griezelig en schrikaanjagend. Wil je graag deze dag mee gaan griezelen en de buurt de stuipen op het lijf jagen? Hul je dan in één van de Halloween kostuums van CompleetVerkleerd. Met onze Halloween kleding en artikelen maak je jouw Halloween (en die van andere) onvergetelijk! Dus of je nu als hongerig verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

Schrikbarend aanbod aan Halloween kostuums

Je zoekt een Halloween kostuum maar bent er nog niet met welk kleding je iedereen de stuipen op het lijf wilt jagen. Geen probleem. We hebben een top-selectie van enge en griezelige Halloween outfits. Om je Halloween kostuum helemaal compleet te maken hebben we bijpassende artikelen binnen onze webshop. Zo vind je naast een griezelige outfit ook nog Halloween spullen zoals heksenhoeden, vampiertanden en spookmaskers. En om de avond helemaal schrikbarend en onvergetelijk te maken kun je bij ons ook het altijd populaire nepbloed bestellen. Deze is bijna niet van echt te onderscheiden, dus pas op wie je ermee voor de gek wilt houden! Hiermee zorg je gegarandeerd voor slapeloze nachten.

Halloween kleding voor kinderen

Niet alleen voor volwassen hebben we een compleet aanbod aan Halloween kostuums, ook voor kinderen hebben we de leukste outfits voor een van de leukste dagen van het jaar. Onze kleine pakken zijn uitermate geschikt om ze, tijdens Halloween, de tijd van hun leven te laten beleven. Gaan ze ‘s avonds de straat op om de buurt de schrik van hun leven te bezorgen? Ook daar hebben we aan gedacht! Binnen onze grote aanbod in Halloween kostuums hebben we ook een selectie voor outfits die uitermate geschikt zijn om buiten te dragen tijdens de koude avonduren.

Hoe is Halloween ontstaan?

Halloween gaat over een beetje griezelen, horrorverhalen, bergen snoepgoed en een geschikt Halloween kostuum. Maar wij denken dat er ook nog iets anders bij hoort. Misschien is het iets meer klassieks, op de traditionele tour, maar van oorsprong hoort Halloween toch gewoon eng te zijn? Jep, het is de bedoeling dat je moet schrikken, huiveren en zenuwachtig je zweet van je voorhoofd moet vegen gedurende de eindeloze lange nacht. Laat je meenemen door het ontstaan van Halloween en lees het hele officiële verhaal!

Enge Halloween kleding van CompleetVerkleed

Met de mega enge Halloween outfits van CompleetVerkleed helpen we je op weg om Halloween op zijn best mee te maken. Onze Halloween outfits zijn gewoon de engste van iedereen. Of je nou jong of oud bent: we hebben een enge Halloween outfits voor kinderen en volwassenen. Zo kun je met de hele familie verkleed gaan de 31e van oktober. Sommige Halloween kleding zijn echte klassiekers zoals Frankenstein en een vampier, maar we hebben ook Halloween oufits die vol met bloed die je het kippenvel geeft. Dus, als je opzoek bent om naar het enste kostuum, dan ben je hier aan het juiste adres, want wij hebben zo veel pakken om uit te kiezen…. het is gewoon te eng!

Inschrijven Nieuwsbrief