• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Halloween kostuums

Halloween kleding

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Thema: Halloween kostuums
Wis hele selectie
tot

Vrouwelijke vampier

29,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Zombie politie kind

39,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Skelet bruidje

39,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Malefizia

46,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Donkere gravin

59,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Victoriaanse vrouwelijke vampier

47,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Heks maanlicht

45,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Vampier dame

47,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Victoriaanse vampier

49,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Heks kind

20,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Vampier dame

39,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Ghost ship pirate kind

19,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Alien

46,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Dunne geest

39,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Vampier meisje

27,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Heks

24,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Kleurrijk skelet

23,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Duivelin fluweel met kant

72,50
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Zombie basketbalspeler

26,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Vampier vrouw

29,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Vampier dame

37,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Zwarte jurk voor heks of rocker

19,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Paillettenjurk pompoen

24,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Paillettenjurk zwart/zilver

39,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Plushe wolf

39,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis
Meer inspiratie Naar blog

Wij laten je Halloween beleven!

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge reacties en duistere halloween kostuums tegen, allemaal uniek en met een eigen tintje. Compleet verkleed laat je deze dag graag mee vieren door ons aanbod in geweldige Halloween kleding en artikelen. Dus of je nu als uniek verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

De meest unieke kleding tijdens Halloween

Je zoekt Halloween kleding maar bent er nog niet met welk kostuum je iedereen de stuipen op het lijf wilt jagen. We hebben een top-selectie van verschillende Halloweenoutfits en bijpassende artikelen binnen onze webshop. Zo vind je naast een griezelige outfit ook nog horrorartikelen zoals heksenhoeden, vampiertanden en spookmaskers. En om de avond helemaal schrikbarend te maken kun je bij ons ook het altijd populaire nepbloed bestellen. Deze is bijna niet van echt te onderscheiden, dus pas op wie je ermee voor de gek wilt houden!

Halloween kleding voor kinderen

Ook voor kinderen hebben we de leukste kostuums voor een van de leukste dagen van het jaar. Onze kleine pakken zijn uitermate geschikt om ze, tijdens Halloween, de tijd van hun leven te laten beleven. Gaan ze ‘s avonds de straat op? Ook daar hebben we aan gedacht! Binnen onze grote aanbod in Halloween kostuums hebben we ook een selectie voor outfits die uitermate geschikt zijn om buiten te dragen tijdens de koude avonduren.

De leukste Halloween outfits

Halloween gaat over lachen, horror verhalen, bergen snoepgoed en Halloween kostuums. Maar wij denken dat er ook nog iets anders bij hoort. Misschien is het iets meer klassieks, op de traditionele tour. Wij denken dat Halloween gewoon eng moet zijn. Jep, het is de bedoeling dat je moet schrikken, huiveren en zenuwachtig je zweet van je voorhoofd moet vegen gedurende de eindeloze lange nacht. En ben je benieuwd naar de oorsprong van Halloween? Lees dan het gehele officiele verhaal!  Wij zouden CompleetVerkleed niet zijn als we je niet op weg zouden helpen met onze mega enge Halloween outfits. Deze Halloween outfits zijn gewoon de engste van iedereen. Of je nou jong of oud bent, we hebben een eng halloween outfit voor kinderen en volwassenen. Sommige zijn echte klassiekers zoals Frankenstein en een vampier, maar we hebben ook Halloween oufits die vol met bloed die je het kippenvel geeft. Dus, als je opzoek bent om met Halloween het meest enge kostuum te zoeken. Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij hebben zo veel om uit te kiezen…. het is gewoon te eng!

Inschrijven Nieuwsbrief