• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Halloween kostuums

Halloween kleding

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Thema: Halloween kostuums
Wis hele selectie
tot

Dark lady

23,95
levertijd: 2 dagen

Dracula

39,95
levertijd: 2 dagen

Oude heks

24,95
levertijd: 2 dagen

Duivelin fluweel

28,95
levertijd: 2 dagen

Vampiria

28,95
levertijd: 2 dagen

Duivels meisje

28,95
levertijd: 2 dagen

Skelet

19,95
levertijd: 2 dagen

Scary skeleton

24,95
levertijd: 2 dagen

Scary devil

24,95
levertijd: 2 dagen

Heks

24,95
levertijd: 2 dagen

Heks

23,95
levertijd: 2 dagen

Duivelin

19,95
levertijd: 2 dagen

Evil phantom

19,95
levertijd: 2 dagen

Duivel

24,95
levertijd: 2 dagen

Elvira

19,95
levertijd: 2 dagen

Xxl kostuum spiderlady

29,95
levertijd: 2 dagen

De maaier

28,95
levertijd: 2 dagen

Screaming ghost

33,95
levertijd: 2 dagen

Bloody death

29,95
levertijd: 2 dagen

Malefizia

39,95
levertijd: 2 dagen

Spiderella kind

26,95
levertijd: 2 dagen

Spicy duivelin

28,95
levertijd: 2 dagen

Heks morgana

29,95
levertijd: 2 dagen

Prinses fantasy

46,95
levertijd: 2 dagen

Screaming ghost

23,95
levertijd: 2 dagen

Zombie miss world

28,95
levertijd: 2 dagen

Bloederige vampier

37,95
levertijd: 2 dagen

Zombie holographic

33,95
levertijd: 2 dagen

Engel-duiveltje

39,95
levertijd: 2 dagen

Krijgsheer schedel

39,95
levertijd: 2 dagen

Zombie

29,95
levertijd: 2 dagen

Schedelmeester

39,95
levertijd: 2 dagen

Victoriaanse vampier

39,95
levertijd: 2 dagen

Victoriaanse dames vampier

33,95
levertijd: 2 dagen

Woeste duivel

39,95
levertijd: 2 dagen

Devilicious

39,95
levertijd: 2 dagen

Arabisch meisje

26,95
levertijd: 2 dagen

Duivel fiberoptisch

29,95
levertijd: 2 dagen

Duivel meisje

24,95
levertijd: 2 dagen

Heks rose

24,95
levertijd: 2 dagen

Vampier meisje

24,95
levertijd: 2 dagen

Schedel tzaar

19,95
levertijd: 2 dagen

Heks lintjes

39,95
levertijd: 2 dagen

Heks pompoen

46,95
levertijd: 2 dagen

Heks kind

27,95
levertijd: 2 dagen

Frankenstein

24,95
levertijd: 2 dagen

Heks

29,95
levertijd: 2 dagen

Beul

33,95
levertijd: 2 dagen

Duivel kind

11,95
levertijd: 2 dagen

Glamour heks

29,95
levertijd: 2 dagen

Bloody mary

19,95
levertijd: 2 dagen

Bloederige doktersjas

23,95
levertijd: 2 dagen

Grootmoeder wolf

37,95
levertijd: 2 dagen

Satan

46,95
levertijd: 2 dagen

Heks spinneweb

64,95
levertijd: 2 dagen

Chirurg kind maat 152

12,50
levertijd: 2 dagen

Mummy kind maat 152

28,95
levertijd: 2 dagen

Gothic vamp

37,95
levertijd: 2 dagen

Historische heks

37,95
levertijd: 2 dagen

Enge geest

28,95
levertijd: 2 dagen
Meer inspiratie Naar blog

Wij laten je Halloween beleven!

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge reacties en duistere halloween kostuums tegen, allemaal uniek en met een eigen tintje. Compleet verkleed laat je deze dag graag mee vieren door ons aanbod in geweldige Halloween kleding en artikelen. Dus of je nu als uniek verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

Griezelen in een Halloween outfit

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge pakken en duistere Halloween kostuums tegen, allemaal griezelig en schrikaanjagend. Wil je graag deze dag mee gaan griezelen en de buurt de stuipen op het lijf jagen? Hul je dan in één van de Halloween kostuums van CompleetVerkleerd. Met onze Halloween kleding en artikelen maak je jouw Halloween (en die van andere) onvergetelijk! Dus of je nu als hongerig verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

Schrikbarend aanbod aan Halloween kostuums

Je zoekt een Halloween kostuum maar bent er nog niet met welk kleding je iedereen de stuipen op het lijf wilt jagen. Geen probleem. We hebben een top-selectie van enge en griezelige Halloween outfits. Om je Halloween kostuum helemaal compleet te maken hebben we bijpassende artikelen binnen onze webshop. Zo vind je naast een griezelige outfit ook nog Halloween spullen zoals heksenhoeden, vampiertanden en spookmaskers. En om de avond helemaal schrikbarend en onvergetelijk te maken kun je bij ons ook het altijd populaire nepbloed bestellen. Deze is bijna niet van echt te onderscheiden, dus pas op wie je ermee voor de gek wilt houden! Hiermee zorg je gegarandeerd voor slapeloze nachten.

Halloween kleding voor kinderen

Niet alleen voor volwassen hebben we een compleet aanbod aan Halloween kostuums, ook voor kinderen hebben we de leukste outfits voor een van de leukste dagen van het jaar. Onze kleine pakken zijn uitermate geschikt om ze, tijdens Halloween, de tijd van hun leven te laten beleven. Gaan ze ‘s avonds de straat op om de buurt de schrik van hun leven te bezorgen? Ook daar hebben we aan gedacht! Binnen onze grote aanbod in Halloween kostuums hebben we ook een selectie voor outfits die uitermate geschikt zijn om buiten te dragen tijdens de koude avonduren.

Hoe is Halloween ontstaan?

Halloween gaat over een beetje griezelen, horrorverhalen, bergen snoepgoed en een geschikt Halloween kostuum. Maar wij denken dat er ook nog iets anders bij hoort. Misschien is het iets meer klassieks, op de traditionele tour, maar van oorsprong hoort Halloween toch gewoon eng te zijn? Jep, het is de bedoeling dat je moet schrikken, huiveren en zenuwachtig je zweet van je voorhoofd moet vegen gedurende de eindeloze lange nacht. Laat je meenemen door het ontstaan van Halloween en lees het hele officiële verhaal!

Enge Halloween kleding van CompleetVerkleed

Met de mega enge Halloween outfits van CompleetVerkleed helpen we je op weg om Halloween op zijn best mee te maken. Onze Halloween outfits zijn gewoon de engste van iedereen. Of je nou jong of oud bent: we hebben een enge Halloween outfits voor kinderen en volwassenen. Zo kun je met de hele familie verkleed gaan de 31e van oktober. Sommige Halloween kleding zijn echte klassiekers zoals Frankenstein en een vampier, maar we hebben ook Halloween oufits die vol met bloed die je het kippenvel geeft. Dus, als je opzoek bent om naar het enste kostuum, dan ben je hier aan het juiste adres, want wij hebben zo veel pakken om uit te kiezen…. het is gewoon te eng!

Inschrijven Nieuwsbrief