• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Halloween kostuums

Halloween kleding

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Thema: Halloween kostuums
Wis hele selectie
tot

Chirurg halloween

24,95
levertijd: 2 dagen

Sexy duiveltje

24,95
levertijd: 2 dagen

Heks

29,95
levertijd: 2 dagen

Paillettenjurk schedel

24,95
levertijd: 2 dagen

Spookachtige dame

39,95
levertijd: 2 dagen

Visnetpanty zwart met strik

6,50
levertijd: 2 dagen

Bril met lichtende heksenneus

3,95
levertijd: 2 dagen

Duivel

24,95
levertijd: 2 dagen

Spook

15,95
levertijd: 2 dagen

Grafschender

15,95
levertijd: 2 dagen

Heks

24,95
levertijd: 2 dagen

Heks oranje

28,95
levertijd: 2 dagen

Weerwolf 152

19,95
levertijd: 2 dagen

Spiderdweb vampier vrouw

37,95
levertijd: 2 dagen

Bloody mary

24,95
levertijd: 2 dagen

Schedel meester

15,95
levertijd: 2 dagen

Duivels skelet 128

15,95
levertijd: 2 dagen

Victoriaanse vampier meisje

19,95
levertijd: 2 dagen

Heks kind

19,95
levertijd: 2 dagen

Super duivel

18,95
levertijd: 2 dagen

Rose monster meisje

45,95
levertijd: 2 dagen

Groen monster meisje

45,95
levertijd: 2 dagen

Luxe monster meisje

49,95
levertijd: 2 dagen

Skeletria

46,95
levertijd: 2 dagen

Sprankelende heks

27,95
levertijd: 2 dagen

Vampier vrouw

29,95
levertijd: 2 dagen

Glimmende heks paars

39,95
levertijd: 2 dagen

Wolf dame

24,95
levertijd: 2 dagen

Duivel

15,50
levertijd: 2 dagen

Duivel meisje

15,50
levertijd: 2 dagen

Geest

15,50
levertijd: 2 dagen

Heks

19,95
levertijd: 2 dagen

Duivelin

19,95
levertijd: 2 dagen

Grim reaper

19,95
levertijd: 2 dagen

Geest

19,95
levertijd: 2 dagen

Duivel

19,95
levertijd: 2 dagen

Jurk schreeuwende geest

23,95
levertijd: 2 dagen

Duivels meisje

28,95
levertijd: 2 dagen

Heks 152

15,95
levertijd: 2 dagen

Spiderella

39,95
levertijd: 2 dagen

Zombie bruidegom

39,95
levertijd: 2 dagen

Zombie bruid

53,95
levertijd: 2 dagen

Bruid dia de los muertos

37,95
levertijd: 2 dagen

Duivelse dame

39,95
levertijd: 2 dagen

Heks

39,95
levertijd: 2 dagen

Malefizia jurk

24,95
levertijd: 2 dagen

Dames vampier

39,95
levertijd: 2 dagen

Heks

39,95
levertijd: 2 dagen

Paillettenjurk heks

24,95
levertijd: 2 dagen

Vampier

29,95
levertijd: 2 dagen

Duivelse dame

26,95
levertijd: 2 dagen

Demoon doomsday kind

19,95
levertijd: 2 dagen

Heks kind

19,95
levertijd: 2 dagen

Heks

24,95
levertijd: 2 dagen

Mummy

24,95
levertijd: 2 dagen

Weerwolf kind

19,95
levertijd: 2 dagen

Evil joker kind

24,95
levertijd: 2 dagen

Boosaardige heks kind

29,95
levertijd: 2 dagen

Grafschender zwart

15,95
levertijd: 2 dagen

Geest kind

14,95
levertijd: 2 dagen
Meer inspiratie Naar blog

Wij laten je Halloween beleven!

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge reacties en duistere halloween kostuums tegen, allemaal uniek en met een eigen tintje. Compleet verkleed laat je deze dag graag mee vieren door ons aanbod in geweldige Halloween kleding en artikelen. Dus of je nu als uniek verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

Griezelen in een Halloween outfit

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge pakken en duistere Halloween kostuums tegen, allemaal griezelig en schrikaanjagend. Wil je graag deze dag mee gaan griezelen en de buurt de stuipen op het lijf jagen? Hul je dan in één van de Halloween kostuums van CompleetVerkleerd. Met onze Halloween kleding en artikelen maak je jouw Halloween (en die van andere) onvergetelijk! Dus of je nu als hongerig verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

Schrikbarend aanbod aan Halloween kostuums

Je zoekt een Halloween kostuum maar bent er nog niet met welk kleding je iedereen de stuipen op het lijf wilt jagen. Geen probleem. We hebben een top-selectie van enge en griezelige Halloween outfits. Om je Halloween kostuum helemaal compleet te maken hebben we bijpassende artikelen binnen onze webshop. Zo vind je naast een griezelige outfit ook nog Halloween spullen zoals heksenhoeden, vampiertanden en spookmaskers. En om de avond helemaal schrikbarend en onvergetelijk te maken kun je bij ons ook het altijd populaire nepbloed bestellen. Deze is bijna niet van echt te onderscheiden, dus pas op wie je ermee voor de gek wilt houden! Hiermee zorg je gegarandeerd voor slapeloze nachten.

Halloween kleding voor kinderen

Niet alleen voor volwassen hebben we een compleet aanbod aan Halloween kostuums, ook voor kinderen hebben we de leukste outfits voor een van de leukste dagen van het jaar. Onze kleine pakken zijn uitermate geschikt om ze, tijdens Halloween, de tijd van hun leven te laten beleven. Gaan ze ‘s avonds de straat op om de buurt de schrik van hun leven te bezorgen? Ook daar hebben we aan gedacht! Binnen onze grote aanbod in Halloween kostuums hebben we ook een selectie voor outfits die uitermate geschikt zijn om buiten te dragen tijdens de koude avonduren.

Hoe is Halloween ontstaan?

Halloween gaat over een beetje griezelen, horrorverhalen, bergen snoepgoed en een geschikt Halloween kostuum. Maar wij denken dat er ook nog iets anders bij hoort. Misschien is het iets meer klassieks, op de traditionele tour, maar van oorsprong hoort Halloween toch gewoon eng te zijn? Jep, het is de bedoeling dat je moet schrikken, huiveren en zenuwachtig je zweet van je voorhoofd moet vegen gedurende de eindeloze lange nacht. Laat je meenemen door het ontstaan van Halloween en lees het hele officiële verhaal!

Enge Halloween kleding van CompleetVerkleed

Met de mega enge Halloween outfits van CompleetVerkleed helpen we je op weg om Halloween op zijn best mee te maken. Onze Halloween outfits zijn gewoon de engste van iedereen. Of je nou jong of oud bent: we hebben een enge Halloween outfits voor kinderen en volwassenen. Zo kun je met de hele familie verkleed gaan de 31e van oktober. Sommige Halloween kleding zijn echte klassiekers zoals Frankenstein en een vampier, maar we hebben ook Halloween oufits die vol met bloed die je het kippenvel geeft. Dus, als je opzoek bent om naar het enste kostuum, dan ben je hier aan het juiste adres, want wij hebben zo veel pakken om uit te kiezen…. het is gewoon te eng!

Inschrijven Nieuwsbrief