• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Halloween kostuums

Halloween kleding

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Thema: Halloween kostuums
Wis hele selectie
tot

Zombie Witch

35,95
levertijd: 2 dagen

Bloedige heks

24,95
levertijd: 2 dagen

Heks

39,95
levertijd: 2 dagen

Heks groen

35,95
levertijd: 2 dagen

Halloween jurk met capuchon

39,95
levertijd: 2 dagen

Basis jurk black

24,95
levertijd: 2 dagen

Netshirt lange mouw black

17,95
levertijd: 2 dagen

Vampire Lady blue

44,95
levertijd: 2 dagen

Zombie Nurse

17,95
levertijd: 2 dagen

Halloween bruid

45,95
levertijd: 2 dagen

Heks Sparkle

39,95
levertijd: 2 dagen

Halloween bruid

39,95
levertijd: 2 dagen

Zombie prom queen

29,95
levertijd: 2 dagen

Cape halloween

12,95
levertijd: 2 dagen

Dracula cape zwart/rood

17,95
levertijd: 2 dagen

Dracula cape dubbel met kraag zwart

17,95
levertijd: 2 dagen

Pak Day of the Dead

49,95
levertijd: 2 dagen

Halloween clown

47,95
levertijd: 2 dagen

Cape met capuchon doodskoppen

19,95
levertijd: 2 dagen

Zombie dokter

23,95
levertijd: 2 dagen

Cape duivel

19,95
levertijd: 2 dagen

Alien groen

39,95
levertijd: 2 dagen

Poncho skelet (one size)

19,95
levertijd: 2 dagen

Shirt met print

12,95
levertijd: 2 dagen

Sarcofaag Toetanchamon (one size)

19,95
levertijd: 2 dagen

Dino in ei

26,95
levertijd: 2 dagen

Choker Day of the Dead met kant

8,17
levertijd: 2 dagen

Slager met mes

28,50
levertijd: 2 dagen

Halloween slinger met spookjes (met licht)

33,25
levertijd: 2 dagen

Kostuum duivel in plushe

89,95
levertijd: 2 dagen

Grim reaper

14,95
levertijd: 2 dagen

Ballerina skelet kind

28,95
levertijd: 2 dagen

Panty skelet

7,50
levertijd: 2 dagen

Killer pierrot

29,95
levertijd: 2 dagen

Heks

15,50
levertijd: 2 dagen

Victoriaanse vampier

33,95
levertijd: 2 dagen

Grimreaper

15,50
levertijd: 2 dagen

Magere hein

28,95
levertijd: 2 dagen

Inferno duivel

59,95
levertijd: 2 dagen

Heks kind

20,95
levertijd: 2 dagen

Vampiress

79,95
levertijd: 2 dagen

Heks kind

27,95
levertijd: 2 dagen

Zombie verpleegster

28,95
levertijd: 2 dagen

Jurkje dia de los muertos

39,95
levertijd: 2 dagen

Vampier dame

46,95
levertijd: 2 dagen

Victoriaanse vampier

47,95
levertijd: 2 dagen

Geketende geest

29,95
levertijd: 2 dagen

Magere hein kind

29,95
levertijd: 2 dagen

Horror clown kind

37,95
levertijd: 2 dagen

Zombie skelet kind

39,95
levertijd: 2 dagen

Marilyn

24,95
levertijd: 2 dagen

Evil phantom

15,50
levertijd: 2 dagen

Screaming ghost

17,95
levertijd: 2 dagen

Mortisia

23,95
levertijd: 2 dagen

Kleine heks

29,95
levertijd: 2 dagen

Spicy witch

24,95
levertijd: 2 dagen

Xxl kostuum mortisia

24,95
levertijd: 2 dagen

Spiderella

47,95
levertijd: 2 dagen

Skelet lichtgevend in donker

39,95
levertijd: 2 dagen

Boze wolf

46,95
levertijd: 2 dagen
Meer inspiratie Naar blog

Wij laten je Halloween beleven!

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge reacties en duistere halloween kostuums tegen, allemaal uniek en met een eigen tintje. Compleet verkleed laat je deze dag graag mee vieren door ons aanbod in geweldige Halloween kleding en artikelen. Dus of je nu als uniek verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

Griezelen in een Halloween outfit

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge pakken en duistere Halloween kostuums tegen, allemaal griezelig en schrikaanjagend. Wil je graag deze dag mee gaan griezelen en de buurt de stuipen op het lijf jagen? Hul je dan in één van de Halloween kostuums van CompleetVerkleerd. Met onze Halloween kleding en artikelen maak je jouw Halloween (en die van andere) onvergetelijk! Dus of je nu als hongerig verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

Schrikbarend aanbod aan Halloween kostuums

Je zoekt een Halloween kostuum maar bent er nog niet met welk kleding je iedereen de stuipen op het lijf wilt jagen. Geen probleem. We hebben een top-selectie van enge en griezelige Halloween outfits. Om je Halloween kostuum helemaal compleet te maken hebben we bijpassende artikelen binnen onze webshop. Zo vind je naast een griezelige outfit ook nog Halloween spullen zoals heksenhoeden, vampiertanden en spookmaskers. En om de avond helemaal schrikbarend en onvergetelijk te maken kun je bij ons ook het altijd populaire nepbloed bestellen. Deze is bijna niet van echt te onderscheiden, dus pas op wie je ermee voor de gek wilt houden! Hiermee zorg je gegarandeerd voor slapeloze nachten.

Halloween kleding voor kinderen

Niet alleen voor volwassen hebben we een compleet aanbod aan Halloween kostuums, ook voor kinderen hebben we de leukste outfits voor een van de leukste dagen van het jaar. Onze kleine pakken zijn uitermate geschikt om ze, tijdens Halloween, de tijd van hun leven te laten beleven. Gaan ze ‘s avonds de straat op om de buurt de schrik van hun leven te bezorgen? Ook daar hebben we aan gedacht! Binnen onze grote aanbod in Halloween kostuums hebben we ook een selectie voor outfits die uitermate geschikt zijn om buiten te dragen tijdens de koude avonduren.

Hoe is Halloween ontstaan?

Halloween gaat over een beetje griezelen, horrorverhalen, bergen snoepgoed en een geschikt Halloween kostuum. Maar wij denken dat er ook nog iets anders bij hoort. Misschien is het iets meer klassieks, op de traditionele tour, maar van oorsprong hoort Halloween toch gewoon eng te zijn? Jep, het is de bedoeling dat je moet schrikken, huiveren en zenuwachtig je zweet van je voorhoofd moet vegen gedurende de eindeloze lange nacht. Laat je meenemen door het ontstaan van Halloween en lees het hele officiële verhaal!

Enge Halloween kleding van CompleetVerkleed

Met de mega enge Halloween outfits van CompleetVerkleed helpen we je op weg om Halloween op zijn best mee te maken. Onze Halloween outfits zijn gewoon de engste van iedereen. Of je nou jong of oud bent: we hebben een enge Halloween outfits voor kinderen en volwassenen. Zo kun je met de hele familie verkleed gaan de 31e van oktober. Sommige Halloween kleding zijn echte klassiekers zoals Frankenstein en een vampier, maar we hebben ook Halloween oufits die vol met bloed die je het kippenvel geeft. Dus, als je opzoek bent om naar het enste kostuum, dan ben je hier aan het juiste adres, want wij hebben zo veel pakken om uit te kiezen…. het is gewoon te eng!

Inschrijven Nieuwsbrief