• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Halloween kostuums

Halloween kleding

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Thema: Halloween kostuums
Wis hele selectie
tot

Masker duivel

19,95
levertijd: 2 dagen

Horror rat

10,95
levertijd: 2 dagen

Hoofd monster met meerkleurig licht

7,95
levertijd: 2 dagen

Hoofd heks met meerkleurig licht

12,50
levertijd: 2 dagen

Heks

14,95
levertijd: 2 dagen

Vliegende heks op een bezem -

28,95
levertijd: 2 dagen

Pratende heks groundbreaker met lichtgevende ogen

53,95
levertijd: 2 dagen

Halloween handtasje

12,95
levertijd: 2 dagen

Alien in laboratorium pot

12,95
levertijd: 2 dagen

Duivel set rood

12,50
levertijd: 2 dagen

Horror masker met kap schedel of zombie

17,95
levertijd: 2 dagen

Masker rode lachende duivel

14,95
levertijd: 2 dagen

Masker zwarte lachende duivel

14,95
levertijd: 2 dagen

Masker heks met pruik

17,50
levertijd: 2 dagen

Masker weerwolf met plushe haar

23,95
levertijd: 2 dagen

Masker wolf met haar

19,95
levertijd: 2 dagen

Pruik duivel

12,95
levertijd: 2 dagen

Pruik heks morgana blond (in plastic doos)

10,95
levertijd: 2 dagen

Pruik heks amelia zwart (in plastic doos)

10,95
levertijd: 2 dagen

Pruik droomhaar victoriaanse vampier

27,95
levertijd: 2 dagen

Confetti zakje 15 gr. spinnen

1,43
levertijd: 2 dagen

Kunstbloed helder dik in flacon 250 ml

16,72
levertijd: 2 dagen

Schminkset duivel met hoorns

2,83
levertijd: 2 dagen

Muts verband met bloed

5,23
levertijd: 2 dagen

Kruipende horror arm

11,31
levertijd: 2 dagen

Freddy hand met messen

3,78
levertijd: 2 dagen

Diadeem bijl door hoofd

4,47
levertijd: 2 dagen

Diadeem zaag door hoofd

4,47
levertijd: 2 dagen

Afgehakt been

14,16
levertijd: 2 dagen

Hangdecoratie gevilde man 73x40 cm.

24,61
levertijd: 2 dagen

Pruik duivel (in plastic doos)

7,95
levertijd: 2 dagen

Pruik heks crudelia grijs (in plastic doos)

10,95
levertijd: 2 dagen

Opblaasbare magere hein

49,95
levertijd: 2 dagen
Meer inspiratie Naar blog

Wij laten je Halloween beleven!

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge reacties en duistere halloween kostuums tegen, allemaal uniek en met een eigen tintje. Compleet verkleed laat je deze dag graag mee vieren door ons aanbod in geweldige Halloween kleding en artikelen. Dus of je nu als uniek verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

Griezelen in een Halloween outfit

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge pakken en duistere Halloween kostuums tegen, allemaal griezelig en schrikaanjagend. Wil je graag deze dag mee gaan griezelen en de buurt de stuipen op het lijf jagen? Hul je dan in één van de Halloween kostuums van CompleetVerkleerd. Met onze Halloween kleding en artikelen maak je jouw Halloween (en die van andere) onvergetelijk! Dus of je nu als hongerig verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

Schrikbarend aanbod aan Halloween kostuums

Je zoekt een Halloween kostuum maar bent er nog niet met welk kleding je iedereen de stuipen op het lijf wilt jagen. Geen probleem. We hebben een top-selectie van enge en griezelige Halloween outfits. Om je Halloween kostuum helemaal compleet te maken hebben we bijpassende artikelen binnen onze webshop. Zo vind je naast een griezelige outfit ook nog Halloween spullen zoals heksenhoeden, vampiertanden en spookmaskers. En om de avond helemaal schrikbarend en onvergetelijk te maken kun je bij ons ook het altijd populaire nepbloed bestellen. Deze is bijna niet van echt te onderscheiden, dus pas op wie je ermee voor de gek wilt houden! Hiermee zorg je gegarandeerd voor slapeloze nachten.

Halloween kleding voor kinderen

Niet alleen voor volwassen hebben we een compleet aanbod aan Halloween kostuums, ook voor kinderen hebben we de leukste outfits voor een van de leukste dagen van het jaar. Onze kleine pakken zijn uitermate geschikt om ze, tijdens Halloween, de tijd van hun leven te laten beleven. Gaan ze ‘s avonds de straat op om de buurt de schrik van hun leven te bezorgen? Ook daar hebben we aan gedacht! Binnen onze grote aanbod in Halloween kostuums hebben we ook een selectie voor outfits die uitermate geschikt zijn om buiten te dragen tijdens de koude avonduren.

Hoe is Halloween ontstaan?

Halloween gaat over een beetje griezelen, horrorverhalen, bergen snoepgoed en een geschikt Halloween kostuum. Maar wij denken dat er ook nog iets anders bij hoort. Misschien is het iets meer klassieks, op de traditionele tour, maar van oorsprong hoort Halloween toch gewoon eng te zijn? Jep, het is de bedoeling dat je moet schrikken, huiveren en zenuwachtig je zweet van je voorhoofd moet vegen gedurende de eindeloze lange nacht. Laat je meenemen door het ontstaan van Halloween en lees het hele officiële verhaal!

Enge Halloween kleding van CompleetVerkleed

Met de mega enge Halloween outfits van CompleetVerkleed helpen we je op weg om Halloween op zijn best mee te maken. Onze Halloween outfits zijn gewoon de engste van iedereen. Of je nou jong of oud bent: we hebben een enge Halloween outfits voor kinderen en volwassenen. Zo kun je met de hele familie verkleed gaan de 31e van oktober. Sommige Halloween kleding zijn echte klassiekers zoals Frankenstein en een vampier, maar we hebben ook Halloween oufits die vol met bloed die je het kippenvel geeft. Dus, als je opzoek bent om naar het enste kostuum, dan ben je hier aan het juiste adres, want wij hebben zo veel pakken om uit te kiezen…. het is gewoon te eng!

Inschrijven Nieuwsbrief