• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Halloween kostuums

Halloween kleding

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Thema: Halloween kostuums
Wis hele selectie
tot

Muts verband met bloed

6,99
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Kruipende horror arm

14,99
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Diadeem DAY OF THE DEAD

5,99
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Freddy hand met messen

4,99
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Grote spinnen + mini spinnen in web

2,99
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Diadeem bijl door hoofd

5,99
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Diadeem zaag door hoofd

5,99
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Diadeem met slagersmes 2 assorti

3,99
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Afgehakte hand

8,99
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Afgehakt been

18,99
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Hangdecoratie gevilde man 73x40 cm.

31,99
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Knoflook aan slinger

3,99
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Victoriaanse geest vrouw

30,99
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Opblaasbare magere hein

49,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Opblaasbaar spook

74,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Kinderheksenhoed

1,45
levertijd:1 dag

Bloed capsule

1,45
levertijd:1 dag

Bloedpot, 20 ml

1,45
levertijd:1 dag

Bloedpot, 450 ml

5,45
levertijd:1 dag

Zwarte geribbelde handschoen

4,95
levertijd:1 dag

Rode geribbelde handschoen

4,95
levertijd:1 dag

Cape met capuchon

9,45
levertijd:1 dag

Drietand

1,45
levertijd:1 dag

Paar zwarte handschoenen

1,45
levertijd:1 dag

Paar witte handschoenen

1,95
levertijd:1 dag

Paar zwarte handschoenen

1,95
levertijd:1 dag

Paar rode handschoenen

1,95
levertijd:1 dag

Paar skelethandschoenen

1,95
levertijd:1 dag

Paar geborduurde zwarte handschoenen

2,95
levertijd:1 dag

Rode fluweel cape met kapuchon

6,95
levertijd:1 dag

Zak: cobweb, 228 gram

4,45
levertijd:1 dag

Latex vampire-tanden

1,45
levertijd:1 dag

Vampier tanden

1,45
levertijd:1 dag

Volwassen windgeest size

18,95
levertijd:1 dag
Meer inspiratie Naar blog

Wij laten je Halloween beleven!

Tijdens het Halloweenfeest kom je de meest enge reacties en duistere halloween kostuums tegen, allemaal uniek en met een eigen tintje. Compleet verkleed laat je deze dag graag mee vieren door ons aanbod in geweldige Halloween kleding en artikelen. Dus of je nu als uniek verkleedmonster, het engste spook van de stad, de bloeddorstige vampier of de heks op haar bezemsteel de straten onveilig gaat maken; er is voor groot en klein een fantastisch aanbod in Halloween kleding!

De meest unieke kleding tijdens Halloween

Je zoekt Halloween kleding maar bent er nog niet met welk kostuum je iedereen de stuipen op het lijf wilt jagen. We hebben een top-selectie van verschillende Halloweenoutfits en bijpassende artikelen binnen onze webshop. Zo vind je naast een griezelige outfit ook nog horrorartikelen zoals heksenhoeden, vampiertanden en spookmaskers. En om de avond helemaal schrikbarend te maken kun je bij ons ook het altijd populaire nepbloed bestellen. Deze is bijna niet van echt te onderscheiden, dus pas op wie je ermee voor de gek wilt houden!

Halloween kleding voor kinderen

Ook voor kinderen hebben we de leukste kostuums voor een van de leukste dagen van het jaar. Onze kleine pakken zijn uitermate geschikt om ze, tijdens Halloween, de tijd van hun leven te laten beleven. Gaan ze ‘s avonds de straat op? Ook daar hebben we aan gedacht! Binnen onze grote aanbod in Halloween kostuums hebben we ook een selectie voor outfits die uitermate geschikt zijn om buiten te dragen tijdens de koude avonduren.

De leukste Halloween outfits

Halloween gaat over lachen, horror verhalen, bergen snoepgoed en Halloween kostuums. Maar wij denken dat er ook nog iets anders bij hoort. Misschien is het iets meer klassieks, op de traditionele tour. Wij denken dat Halloween gewoon eng moet zijn. Jep, het is de bedoeling dat je moet schrikken, huiveren en zenuwachtig je zweet van je voorhoofd moet vegen gedurende de eindeloze lange nacht. En ben je benieuwd naar de oorsprong van Halloween? Lees dan het gehele officiele verhaal!  Wij zouden CompleetVerkleed niet zijn als we je niet op weg zouden helpen met onze mega enge Halloween outfits. Deze Halloween outfits zijn gewoon de engste van iedereen. Of je nou jong of oud bent, we hebben een eng halloween outfit voor kinderen en volwassenen. Sommige zijn echte klassiekers zoals Frankenstein en een vampier, maar we hebben ook Halloween oufits die vol met bloed die je het kippenvel geeft. Dus, als je opzoek bent om met Halloween het meest enge kostuum te zoeken. Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij hebben zo veel om uit te kiezen…. het is gewoon te eng!

Inschrijven Nieuwsbrief