• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Bananenpak

Bananenpak

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Categorie: Bananenpak
Wis hele selectie
tot

Banaan (kind)

19,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Banaan kostuum

24,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Banaan

29,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Banaan volwassen

39,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis
Meer inspiratie Naar blog

Lachen in een bananenpak

Een banaan is afkomstig van de bananenplant, welke veelal in landen rond de evenaar groeien. Deze gele, langwerpige, iets gebogen vrucht siert menig fruitschaal. Het is dan ook een fruitsoort die ieder bekend is, en bij weinig mensen op de lachspieren zal werken. Anders wordt het wanneer de kenmerkende kleur en vorm van deze vrucht aan de basis staan van het ontwerp van verkleedkleding. Gehuld in een bananenpak zal je op menig gezicht een lach tevoorschijn toveren. Bovendien zie je er zo’n bananenpak altijd fris en, bovenal, fruitig uit.

Hilarische bananenpakken!

Onderscheidt je van de rest en ga gekleed in een bananenpak van CompleetVerkleed. In zo’n geel pakkie heb jij de lachers altijd op de hand. Breng schaamteloos alle bananengrappen ten gehore en sta in het middelpunt van de belangstelling. Of kruip in de rol van Ralph Inbar of Frans Bauer en wordt meester Bananasplit himself. Een bananenpak staat garant voor een avond vol hilariteit. Bovendien kleur je in zo’n pak goed bij die goudgele rakker in je hand. En wie weet loop je in een bananen kostuum ook nog wel een leuk aapje tegen het lijf. Maar wees gewaarschuwd voor de bananenschil en pas op voor slippertjes.

Banaan, banaan, banaan, ga d’r tegen aan!

Ons basis bananenpak is een geweldige keuze voor elke gekostumeerde gebeurtenis zoals themafeesten en de carnavalsdagen. Ook voor de verliezer van een weddenschap of een vrijgezellenfeest is een banaan de ideale outfit: lekker geel en lekker krom. Of ga d’r samen tegenaan, de één als banaan en de ander als aapje in ons apenpak!

Inschrijven Nieuwsbrief