• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Feestkleding

Feestkleding

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Thema: Feestkleding
Wis hele selectie
tot

Duivelin fluweel

28,95
levertijd: 2 dagen

Vampiria

28,95
levertijd: 2 dagen

Herbergierster

39,95
levertijd: 2 dagen

Pierrot

37,95
levertijd: 2 dagen

Hippie man fluweel

39,95
levertijd: 2 dagen

Hippie vrouw fluweel

29,95
levertijd: 2 dagen

Grotbewoonster

19,95
levertijd: 2 dagen

Xxl kostuum kasteelvrouw

46,95
levertijd: 2 dagen

Grotbewoonster

26,95
levertijd: 2 dagen

Generaal

42,95
levertijd: 2 dagen

Clown fluweel

39,95
levertijd: 2 dagen

Schot

39,95
levertijd: 2 dagen

Skelet

19,95
levertijd: 2 dagen

Hippie meisje

24,95
levertijd: 2 dagen

Hippie jongen

24,95
levertijd: 2 dagen

Scary skeleton

24,95
levertijd: 2 dagen

Funny clown

28,95
levertijd: 2 dagen

Pierrot

28,95
levertijd: 2 dagen

Clown met sterren

28,95
levertijd: 2 dagen

Scary skeleton

24,95
levertijd: 2 dagen

Mr. skeleton

28,95
levertijd: 2 dagen

Cesar

37,95
levertijd: 2 dagen

Sheik

37,95
levertijd: 2 dagen

Clown met sterren

37,95
levertijd: 2 dagen

Hippie dame

29,95
levertijd: 2 dagen

Hippie heer

39,95
levertijd: 2 dagen

Snelle verkleedset indiaan

23,95
levertijd: 2 dagen

Flamenco danser

42,95
levertijd: 2 dagen

Engel

49,95
levertijd: 2 dagen

Piratendame hoge zeeen

47,95
levertijd: 2 dagen

Marlene

39,95
levertijd: 2 dagen

Spicy duivelin

28,95
levertijd: 2 dagen

American footballer

44,95
levertijd: 2 dagen

Rose skelet dames

32,95
levertijd: 2 dagen

Skeletmeisje

39,95
levertijd: 2 dagen

Hippie meisje woodstock

29,95
levertijd: 2 dagen

Sneeuwman kind flanel & plushe

39,95
levertijd: 2 dagen

Hippie man woodstock

47,95
levertijd: 2 dagen

Hippie vrouw woodstock

47,95
levertijd: 2 dagen

Engel-duiveltje

39,95
levertijd: 2 dagen

Sex therapeut(e)

27,95
levertijd: 2 dagen

Krijgsheer schedel

39,95
levertijd: 2 dagen

Zombie

29,95
levertijd: 2 dagen

Heidi

29,95
levertijd: 2 dagen

Harem schone

28,95
levertijd: 2 dagen

Baby meisje

37,95
levertijd: 2 dagen

Clownsjas

29,95
levertijd: 2 dagen

Piratendame fiberoptisch

24,95
levertijd: 2 dagen

Hippie heer

44,95
levertijd: 2 dagen

Eskimo

37,95
levertijd: 2 dagen

Kapitein der 7-zeeen

53,95
levertijd: 2 dagen

Cutie seventies

27,95
levertijd: 2 dagen

Schoonheid sixties vinyl

29,95
levertijd: 2 dagen

Jurk 50's met petticoat rose

34,95
levertijd: 2 dagen

Poedelmeisje 50's

29,95
levertijd: 2 dagen

Beul

33,95
levertijd: 2 dagen

Femme fatale maat x

39,95
levertijd: 2 dagen

Engel kind

24,95
levertijd: 2 dagen

Flapper jurk zwart

20,95
levertijd: 2 dagen

Harem danseres

29,95
levertijd: 2 dagen
Meer inspiratie Naar blog

Hoe gekker je feestkleding, hoe gekker het feest!

Compleetverkleed is er van overtuigd dat themafeesten vele malen leuker zijn dan fissas waarbij mensen hun normale saaie kleding aan hebben. Hoe gekker je outfit, hoe gekker je feestkleding hoe leuker het feest! Beloofd is beloofd! Daarom geeft compleetverkleed feestgarantie! Ben je getuige van een feestje waarbij zelfs onze feestkleding niet de juiste snaar raakt? Geef ons een belletje en wij komen je feest hoogstpersoonlijk en geheel vrijwillig verfraaien met onze aanwezigheid ;)!

Feestkleding is er voor alle gelegenheden

De laatste jaren herkennen wij als feestkommissie van Nederland een trend. De feestelijke kostuums zijn niet exclusief voor het zuidelijke carnavalsfeest. Ook onze nuchtere noordelijke landgenoten hebben de magie van verkleedfeestjes ontdekt. Verkleden is hip! Dit sluit perfect aan bij onze kijk op feestkleding en partykostuums. Onze missie is het woord “verfeesten” in het woordenboek krijgen. Ofwel, Nederland moet vrolijker, Nederland moet losser, meer genieten. Het instrument hiervoor is feestkleding. De schaamte voorbij! Meer verkleedkleding is meer feesten en meer feesten is meer blijdschap en vrolijkheid. Elke gelegenheid moet worden aangegrepen voor een ongegeneerd feest waar zelfs onze meest nuchtere Friese medelanders de voetjes van de vloer krijgen. Limburg, Brabant en gedeeltes van zeeland waren al lang om. Na wat opportunistische Randstedelingen die hun geluk enkele jaren geleden hebben beproeft tijdens carnaval lijken ook Utrecht, Amsterdam en Rotterdam in te zien dat er geen ontkomen aan is. Feestkleding en verkleedfeestjes zijn here to stay!

Feestiquette met feestkleding

Je zult je afvragen wanneer feestkleding eigenlijk gepast is? Welke etiquette gelden er nu als het gaat om verkleden en feesten. Dat is natuurlijk geheel aan jezelf. Eigenlijk kan het bijna altijd en zijn we door de eeuwen heen simpelweg vergeten waar het om draait. We zijn saaier en meer berekenend geworden. Onze voorouders grepen elk moment aan voor een themafeest! Verkleden was bijvoorbeeld in de gouden eeuw aan de orde van de dag. Een periode is onze geschiedenis die ons eigenlijk meer gevormd zou moete hebben. In deze periode zijn het merendeel van onze etiquette ontstaan! Hier kunnen we toch wel uit concluderen dat feesten met feestkleding een vergeten en compleet ondergewaardeerde ongeschreven regels is. Met andere woorden, het is niet zozeer wanneer we ons moeten verkleden, maar eerder, wanneer niet! Of het nu bruiloften zijn waar je ongevraagd als piraat verschijnt, bedrijfsrecepties waar de boratstring de boel opvrolijkt of het is een priesterpak op de communie van je neefje. Niks is eigenlijk te gek als je het ons vraagt! Feestkleding voegt ALTIJD iets toe!

Feestkleding-service van compleetverkleed

Zoals eerder benoemd is er maar één ding waar compleetverkleed vrolijk van wordt en dat is meer feesten! Dat wil ook zeggen dat wij er alles aan gaan doen om elke Nederlander, van jong tot oud, van dik tot dun, minimaal één keer per maand naar een verkleedfeest te sturen. Pas als wij jullie routines op deze manier kunnen “verfeesten” zijn wij tevreden! Daarom houden wij alle feestjes voor jullie in de gaten zodat jullie hier geen omkijken naar hebben. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je zult nooit meer een verkleedgelegenheid missen.

Inschrijven Nieuwsbrief