• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Feestartikelen

Feestartikelen

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Thema: Feestartikelen
Wis hele selectie
tot

Lijkkist met gaas en spinnenweb

79,95
levertijd: 2 dagen

Marine meisje kind

26,95
levertijd: 2 dagen

Heks met lichtende ogen en lichtgevende kristallen bol

79,95
levertijd: 2 dagen

Roaring 20s flapper

42,95
levertijd: 2 dagen

Boerenhoed met zonnebloem

5,95
levertijd: 2 dagen

Hippie vrouw psychedelisch

46,95
levertijd: 2 dagen

Bijtende bulldog opblaasbaar

47,95
levertijd: 2 dagen

Haai aanval

49,95
levertijd: 2 dagen

Display hoofd halfbloed vrouw

37,95
levertijd: 2 dagen

Cowboyhoed stro zwart

3,95
levertijd: 2 dagen

Sombrero 48cm oranje

6,50
levertijd: 2 dagen

Sombrero 48cm rose

6,50
levertijd: 2 dagen

Sombrero 48cm geel

6,50
levertijd: 2 dagen

Paar draculahanden met haar

14,50
levertijd: 2 dagen

Combrero meerkleurig

7,95
levertijd: 2 dagen

Sombrero acapulco

7,50
levertijd: 2 dagen

Grote sombrero blanco

9,50
levertijd: 2 dagen

Party kit "las vegas" 10 personen

34,95
levertijd: 2 dagen

Opblaasbare pompoen met licht 122cm gebruik binnen

49,95
levertijd: 2 dagen

Hoedje Robin suedine

10,45
levertijd: 2 dagen

Hoed Egypte S

18,53
levertijd: 2 dagen

Tasje matroos

18,98
levertijd: 2 dagen

Tasje boef

17,58
levertijd: 2 dagen

Tas Bunny

18,05
levertijd: 2 dagen

Grastas

22,33
levertijd: 2 dagen

Schoudertas bont met witte bollen

9,41
levertijd: 2 dagen

Tiroler tasje roze

14,25
levertijd: 2 dagen

Handtas Ibiza indian look

9,41
levertijd: 2 dagen

Romeinse krijger set (harnas/riem/manchetten)

74,95
levertijd: 2 dagen

Hotfix Ezelskop ca.15 cm

7,13
levertijd: 2 dagen

Decoratie leeuw plushe 25x25cm

5,61
levertijd: 2 dagen

Auto scrolling banner Hup Holland

1,81
levertijd: 2 dagen

Bontmuts oranje

7,51
levertijd: 2 dagen

Chenille draadjes per 50 goud 30cm

1,12
levertijd: 2 dagen

Lijmpatronen 12 op kaart

2,57
levertijd: 2 dagen

Bloem rood deco dia 55 cm met clip

4,92
levertijd: 2 dagen

Bloem geel deco dia 55 cm met clip

4,92
levertijd: 2 dagen
Meer inspiratie Naar blog

Door de vele producten is het statistisch gezien bijna onvermijdelijk. Helemaal als we alle accessoires, feestneuzen, maskers en pruiken ook mee zouden nemen. Dit is ook precies waarnaar we streven. Feestdominantie! We willen heel Nederland verfeesten met de beste producten. Niet voor niets beschikken we over een totaalaanbod aan artikelen. Wij geloven dan ook dat we op ieder potje een passende deksel hebben. Van zeer hoge kwaliteit tot “als ik maar verkleed ben”.

De beste feestartikelen

Wij beweren net als elke andere carnavalswinkel de beste collectie te hebben. Maar wat zijn nou de beste feest artikelen? Elk jaar zetten we ons klanttevredenheidsteam, Obelix en Popey, in om onze klanten “vriendelijk en geheel vrijblijvend” te vragen wat hun wensen zijn. Wat we hebben gemerkt is dat er zeer uiteenlopende wensen zijn. Er is een groep klanten die het meest originele kostuum van 199,- het best vinden. Andere klanten willen voor 20,- compleet verkleed zijn en vinden dat de beste keuze. De enige oplossing is een onuitputtelijk assortiment zodat we op alle wensen in kunnen spelen. Dat is niet het enige. We streven ook naar topnotch service. Oblix en Popey blijken op miraculeuze wijze het voor elkaar te krijgen om bijna elke klant een review te laten invullen. Dit heeft geresulteerd in hoge waarderingen en enkele ziekehuisbezoeken van klanten die geneigd waren ons een lager cijfer te geven dan een 9.

Feestartikelen uit elke hoek van de wereld

We luisteren natuurlijk heel goed naar elke klant. Vervolgens zetten we onze beste inkoper op het vliegtuig. Nostredames wel te verstaan. Elk jaar vliegt hij, met bezempiloot zwarte magica, de hele wereld af om de nieuwste trends te spotten. Met zijn voorspellingstalenten heeft Nostradamus, net zoals zwarte magica, een neus(je) voor de nieuwste trends, exotische stoffen en kent hij de meest inheemse kleermakers. Jaar in jaar uit weet hij ons te verbazen met de beste en meest betoverende feestartikelen.

CompleetVerkleed heeft een eigen denktenk. Het klinkt misschien gek en ambitieus. Maar wij denken bewezen te hebben dat Nederland te verfeesten is. We hebben de knapste koppen uit ons assortiment bij elkaar gezet om uit te rekenen wat dat nou precies inhoudt. Een opvallende verschijning om zowel Einstein, Jezus, de dalai lama en Rambo (bestuurder van de denktenk) te zien brainstormen. Zij hadden de opdracht uit te rekenen wanneer we heel Nederland veroverd zouden hebben. Wanneer is het doel “nederland verfeesten” realiteit? Het antwoord was dat iedereen minstens één artikel van CompleetVerkleed in de kast moet hebben hangen. Of het nu een feestneus is of een compleet Jidai pak. Dit zou binnen tegen het eind van 2020 het geval moeten zijn.

Inschrijven Nieuwsbrief