• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Carnavalsaccessoires

Carnavalsaccessoires

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Thema: Carnavalsaccessoires
  • Accessoires: Aan
Wis hele selectie
tot
50%

SALE Snor Harley grijs

2,84 1,99
levertijd:1 dag
33%

SALE Piratenhoed met punt en haar voor

9,00 6,99
levertijd:1 dag
25%

SALE Gezichtsmasker Kevin Minions

4,99 3,49
levertijd:1 dag
20%

SALE Handschoenen Hulk Marvel voor volwassenen

59,99 47,99
levertijd:1 dag
30%

SALE Deken stierenvechter voor kinderen

10,99 7,69
levertijd:1 dag
30%

SALE Pruik Pop Art comic blond voor vrouwen

16,99 11,89
levertijd:1 dag
20%

SALE Glow in the dark make-upset skelet

5,99 4,19
levertijd:1 dag

SALE Schelpen BH

2,09
levertijd:1 dag

SALE Hawaiiaanse Schelpen Top

2,09
levertijd:1 dag
31%

SALE Lichtzwaard Inquisitor Star Wars Rebels

39,99 27,99
levertijd:1 dag
31%

SALE Multicolor Pruik roze/paars

39,00 27,00
levertijd:1 dag
30%

SALE Ketting indiaan met veren voor volwassenen

10,00 7,00
levertijd:1 dag
33%

SALE Opblaasbare decoratieve cactus

6,99 4,89
levertijd:1 dag
30%

SALE Leatherface Kettingzaag

23,00 16,10
levertijd:1 dag
30%

SALE Vinyl Superman Pruik voor kinderen

14,99 10,49
levertijd:1 dag
29%

SALE Clay Lego Nexo Knights masker voor kinderen

14,99 10,49
levertijd:1 dag
Meer inspiratie Naar blog

Of het nu gaat om een stevig hoofddeksel, een sierlijke pruik of een nepwapen dat helemaal past bij de outfit die je hebt uitgekozen: je vindt het allemaal bij CompleetVerkleed. Alle accessoires die we verkopen zijn van de hoogste kwaliteit, en zijn geheel veilig om te gebruiken – ook de meest vervaarlijke wapens. Toch zijn de vele carnavalsaccessoires overtuigend en kun je leuk combineren om je kostuum een unieke twist te geven. Daarmee maak je je kostuum dus niet alleen mooier, maar ook persoonlijker. Je kunt vaak bij de kostuums al enkele accessoires vinden, die wij je aanraden. Een piraat heeft natuurlijk een ooglapje nodig en Popeye is nergens zonder zijn pijp. Bekijk ons grote aanbod in carnavalsaccessoires en ga compleet verkleed de carnavalsperiode tegemoet!

Voor ieder kostuum bijpassende carnavalsaccessoires

Je kun het zo gek niet bedenken, of er zijn we carnavalsaccessoires die aansluiten op je feestoutfit te vinden. Wij hebben daarom ook voor elk kostuum de beste accessoires. Dat maakt het feestje helemaal af. Want zeg nou zelf, wat is een Elviskostuum zonder Elvispruik en bril? En wat is een politiekostuum zonder badge, handboeien, en een klappertjespistool? Een heksenkostuum zonder de heksenhoed, bezem en een beetje groene make-up om iedereen te laten schrikken, is ook niet erg indrukwekkend. En voor bij een ninjakostuum heb je ninjasterren en originele katana nodig – het liefst een die oplicht in het donker. Bij CompleetVerkleed hebben we duizenden carnavalsaccessoires die je kostuum omtoveren tot een overtuigende outfit. Kostuums worden binnen de webshop vaak al afgestemd met bijpassende carnavalsaccessoires, zodat elk kostuum helemaal compleet gemaakt kan worden op de manier zoals jij dat voor je ziet. Zo ga je een knallend carnaval tegemoet.

Inschrijven Nieuwsbrief