• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Thema groep

Thema carnaval

Dinsdag 01 november 2016

Nog maar enkele weken te gaan en dan is het weer carnaval. Wil jij samen met je vrienden graag verkleed gaan in bepaald thema? Dan vind je hier de nodige inspiratie om ideeën op te doen. 

Het is ontzettend leuk om met een groep vrienden verkleed te gaan in een bepaald thema. Maar de grote vraag is natuurlijk in welk thema ga je verkleed? Er zijn ontzettend veel thema's waar je uit kunt kiezen. Om de keuzestress te verminderen hebben de leukste en origineelste thema carnavalskleding voor je op een rijtje gezet. Voor vrouwen hebben we ook een unieke plaats ingericht: Carnavalskleding dames!

Tv & film

Het is erg leuk om als groep verkleed te gaan als de personages uit een bepaalde tv-serie of film. We zijn allemaal dol op Netflix en zitten soms uren achter elkaar onze lievelingsfilms en series te kijken. Het is dan ook erg leuk om als groep verkleed te gaan als de personages uit je lievelingsserie of film.

Er zijn natuurlijk ontzettend veel films en series waar je uit kunt kiezen. Door het grote aanbod begrijpen we dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. We hebben dan ook de leukste en meest originele personages uit films en series voor jou verzameld. Allereerst kun je denken aan de Suicide Squad een film die onlangs in de bioscoop verscheen en één grote hit werd. In de film spelen de superschurken van DC Comics de hoofdrol. Enkele bekende personages uit de film zijn onder andere Harley Quinn, The Joker en Deadshot. Een andere film die ontzettend bekend is en wat erg leuk is om te gebruiken als thema voor een carnavalsoptocht is de film The Flintstones. The Flintstones wordt beschouwd als één van de succesvolste animatieseries allertijden. De bekendste personages uit The Flinstones zijn Fred Flinstone en zijn vrouw Wilma Flinstone maar ook Barney Rubble en Betty Rubble mogen zeker niet vergeten worden. 

Thema carnaval 1Thema carnaval 2

Eten & drinken

Een ander origineel carnavalsthema is eten & drinken. We houden allemaal van lekker eten en drinken. Dus waarom niet verkleed gaan als jouw lievelingshapje of drankje? Zo kun je als groep bijvoorbeeld verkleed gaan als de verschillende kleuren M&M's, want wie houdt er nu niet van chocolade? Of zijn jij en je vrienden of vriendinnen op de gezonde tour? Dan kun je als groep natuurlijk ook als fruitsalade gaan. Maar vergeet niet het is natuurlijk carnaval dus af en toe een cheatmeal of cheatdrink mag wel. Dus je kunt als groep natuurlijk ook gaan als borrelhapjes en biertjes. 

Thema carnaval 3Thema carnaval 4

Terug in de tijd

Soms zouden we weleens willen dat we terug in de tijd konden. Even geen mobiele telefoontjes of even niet de drang om Facebook te hoeven checken. Tijdens carnaval is het mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan het carnavalsthema Wilde Westen kleding. Splits je vriendengroep in tweeën en ga verkleed als Cowboys en Indianen. Ook de Middeleeuwen is een geliefd thema voor bijvoorbeeld de carnavalsoptocht in het dorp, de heren in de groep kunnen zich in ruige ridderpakken hijsen en de dames in de groep hebben eindelijk een reden om zich helemaal op te doffen en de mooiste prinsessenjurken aan te trekken. 

Thema carnaval 5

Populair

De popularie carnavalsthema's van dit jaar zijn Star Wars en Circuskleding. Onlangs verscheen er een nieuwe Star Wars film waardoor de populariteit van Star Wars extreem is gestegen. Ga als groep verkleed als de verschilende Star Wars personages uit de film en maak de carnavalsoptocht in jouw dorp onveilig. Of wordt samen met jouw vriendengroep hét stormtroop leger van het Galactisch Keizerrijk. Een ander populair carnavalskleding thema dit jaar is Circuskleding. Dit thema is erg leuk voor als je als gezin meedoet met de carnavalsoptocht of wanneer je in een bepaalt thema carnaval wilt vieren. De kids kunnen leuke maar vooral ook warme dieren kostuums aantrekken. En de ouders/ verzorgers kunnen zich opdoffen tot leeuwentemmers of acrobaten! 

Thema carnaval 6Thema carnaval 7

Compleet thema carnaval

CompleetVerkleed is een van de grootste verkleedkleding webwinkels van Nederland en wij hebben de grootste ideeën voor verkleden! Carnavals en verkleedkleding voor jong en oud en in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar iets voor mannen, vrouwen of kinderen bij Compleetverkleed vind je de origineelste carnavalskleding. Bij ons het is altijd feest!!Deel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief