• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Schmink compleet blog

Schmink Compleet

Dinsdag 24 januari 2017

Met Carnaval is het het leukst om mooi en gesminkt de deur uit te gaan ! Maar waar moet je beginnen? en wat heb je er allemaal voor nodig? in deze blog laat ik je zien hoe je de look voor carnaval kan maken en wat je er allemaal voor nodig hebt. Ik heb 3 populaire carnavals trends op een rijtje gezet met de bij passende outfit.   

Een outfit kun je pas compleet afmaken als je gezicht er ook goed uit ziet met schmink, special effects en lenzen. Vaak zijn er op internet mooie plaatjes en video's te vinden van schmink. Het is moeilijk om daaruit te halen wat je daar precies voor nodig hebt. Doormiddel van deze blog laten we je zien wat je er voor nodig hebt en hoe je deze look kan crieeren. Om heel de outfit compleet te maken heb je de volgende items nodig.


Schmink compleet blog 1  Schink compleet blog 2

Gangster clown

Dit jaar word de gangster clown heel populair bij carnaval. Je ziet er stoer en mooi uit met deze look!
Maar wat heb je hier voor nodig en wat voor outfit kan je hier bij aan doen? Ik heb voor jullie uit gezocht welke schmink je hiervoor nodig hebt. Onder aan de blog staat de bij passende outfit en de schmink spullen die hier bij horen.  Begin eerst met je eigen foundation om een mooie onder kleur te hebben. 

Breng onder je ogen de witte schmink aan en net iets boven je wenkbrauwen. Daarna breng je met een kwastje boven je ogen de donkerbruine schmink. Vervolgens gebruik je zwarte schmink met een dun kwastje strake lijnen aan boven je wenkbrauw en onder je ogen. Daarna maak je met de zelfde kwast een zwart rondje op je neus en net onder de jeukbeenderen en cirkelige lijn. Op je lippen gebruik je donker rode schmink en om je lippen donkerder te maken trek je een zwarte lijn bij je lippen. 
Bij deze look heb je een aantal special effecte nodig en dat zijn : gekleurde lenzen de kleur maakt niet uit, nep wimpers en een gekleurde pruik. Dan is je look helemaal compleet, onderaan de blog staat de bijpassende outfit die hierbij hoort.Hipster clown

De hipster clown is eenvoudig maar toch zie je er heel vet uit. Wat je hier voor nodig hebt is een kleuren pallet schmink, nep wimpers en wat het helemaal afmaakt is lenzen en een pruik. Eerst begin je met foundation, bronzer en blush om je huid egaal te maken.

Daarna begin je met de oogleden roze te schminken. Dat mag ook in andere kleuren wat je zelf het mooiste vind. Daarna doe je in de binnenkant van je oog de oranje schmink. Daarna pak je verschillende kleuren en maak je een soort van schubben/bolletjes rond om je ogen. Op je neus maak je een klein rondje met een wit puntje erin. Je lippen maak je rood en rond om je liplijn maak je het donkerdere voor een mooier effect. Daarna plak je de nepwimpers op en de pruik je gezicht is klaar.
Onder aan de blog zie je de bijpassende outfit en de schmink spullen die hierbij horen.


Schmink compleet blog 3  Schmink compleet blog 4

Joker

De joker is een grote hit in de film wereld! Iedereen herkent je en weet wat je bent met carnaval.
Deze look bevat veel schmink een groene pruik en een bij passende outfit.
Als eerste begin je met heel je gezicht wit te schminken, het handigste is om dat met een sponsje te doen. Daarna gebruik je licht bruine schmink en trek je korte lijnen op je voorhoofd zodat het net lijkt alsof je fronst. Trek boven je wenkbrauwen met zwart lijnen boven je wenkbrauwen en maak je ogen helemaal donker met zwarte schmink. Om de donkere kringen trek je zwarte lijnen. Daarna maak je met een dunne kwast de tanden en lippen. Als dit te moeilijk is zou je je eigen lippen rood kunnen schminken en bij je mondhoeken strepen trekken. Daarna kan je altijd nog kleur lenzen in doen en niet te vergeten een groene pruik. Onder aan de blog staat de bij passende outfit voor deze look.


Harley

Harley is de vriendin van joker in de film. In dit costuum zal ook iedereen je herkennen en ben je zeker opvallend. Deze look is ook heel leuk om een duo mee te vormen. Voor deze outfit heb je schmink pallet nodig een pruik, nepwimpers, lenzen en een bijpassende outfit.
Als eerst begin je met je gezicht wit te schminken, daarna maak je de bovenkant van je hoofd zwart en zet je met een sponsje vegen mee zodat het uitgelopen lijkt. Vervolgens gebruik je voor het ene oog rode schmink en het andere oog blauw. Met een sponsje veeg je de rode en blauwe makeup bij je ogen uit zodat het er uitgelopen uit ziet. Zet vervolgens zwarte lijnen bij je wangen en trek zwarte lijnen bij je neus. Je lippen maak je rood, doe de nepwimpers en de pruik op en zo zie je er echt uit als Harley.
Onder aan de blog zie je de bij passende outfit.

Schmink compleet blog 6  


Sugar skull

Met deze look zullen mensen nog een paar keer omkijken om hoe je eruit ziet. Het is heel speciaal en je ziet er heel vet uit. Het is veel schmink werk maar zo zorg je wel voor alle aandacht.
Wat je hier voor nodig hebt is witte schmink, nepwimpers en een grijze pruik.
Je begint eerst met foundation en ogenschaduw. Daarna breng je met witte schmink vijf lijnen die richten naar het middelste deel van je wenkbrauwen. Daarna zet je lijnen tussen elke streep en zorg je ervoor dat het eruit ziet als een spinnenweb. Daarna maak trek je met een witte lijn kringen rond je ogen en om die kringen maak je allemaal mooi figuren. Wat het leuke is om deze look te maken is dat je zelf kun bedenken en lijntjes en figuren in je gezicht kunt maken. 
Onder deze blog vind je de bijpassende outfit.Mochten deze voorbeelden niet van toepassing zijn voor jou, dan hebben wij voor jou nog heel veel andere schmink voorbeelden klaar staan op onze pinterest pagina. Deel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief