• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Paris hilton blog

Ga Compleet Verkleed!

Woensdag 01 juli 2015

Ben jij er nog steeds niet uit hoe jij deze carnaval verkleed wilt gaan? Bij deze nog wat inspiratie van beroemdheden die ook wel weten hoe ze zich moeten verkleden. CompleetVerkleed is de ultieme webshop die jou helpt om een mooi kostuum te scoren net zoals jouw favoriete beroemdheid.

Paris Hilton

De zusjes Hilton houden ook wel van een verkleedpartijtje. Ze houden zich aan iedere dresscode en niets is ze te gek. Zoals je ziet zijn ze hier verkleed in kostuums die wij ook bij CompleetVerkleed verkopen. Wil jij net zoals Paris als Alice in Wonderland of net zoals Nicky in een kittig pakje rondspringen over een paar weken tijdens carnaval? Met de kostuums op onze webshop CompleetVerkleed.nl kun je je precies verkleden zoals hen!

Ga compleet verkleed blog 1 

Verkleed zoals Christina Milan

Christina Milan en haar dochter gaan graag als duo verkleed. Lekker gek als Fuzzy Frank. Een mooi opvallend kostuum waarmee jij de show kunt stelen tijdens komende carnaval. Op CompleetVerkleed.nl kun jij net zoals Christina Milan jezelf in dit fleurige en schattige kostuum hijsen. Dus ben jij nog op zoek? Dan weet je zeker dat je goed zit als je haar gewoon na-aapt.

Ga compleetverkleed blog 2

Heb jij stiekem ook al altijd gedroomd van een dame zoals Paris Hilton aan je zij? River Viiperi weet hoe je dit moet doen en heeft het goed bekeken. Wellicht gaat je dit ook lukken als je nu net zoals hem het Mad Hatter kostuum aanschaft en tijdens carnaval op zoek gaat naar jouw eigen Alice in Wonderland.. of Paris Hilton. Doe dit nog snel want voor je het weet ben je te laat. OP=OPDeel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief