• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Larp kleding

LARP kleding

Maandag 26 september 2016

Laat je inspireren door het grote aanbod historische en middeleeuwse kostuums en fantasie outfits, en stel je eigen personage samen, waarmee jij deel kunt nemen aan een het verhaal. Of je nu op zoek bent naar een tovenaarskostuum of als eerder een gevaarlijke krijger: de mogelijkheden voor verkleedkleding zijn vrijwel eindeloos.

De mooiste LARP kleding voor mannen, vrouwen en kinderen

LARP of tewel Live action role-playing is een behoorlijk serieuze hobby. Bij CompleetVerkleed zijn we er dan ook op gebrand om jou de allermooiste LARP kleding aan te bieden, die gemaakt is van de hoogst mogelijke kwaliteit materialen en onderdelen. Alleen op die manier kun jij je personage tot leven wekken. Het leukste is dat je door rond te kijken op de website allerlei ideeën op kunt doen. Natuurlijk kun je complete kostuums kopen: ga je als boogschutter, jager of edelman of – vrouw verkleed? Of wil je juist liever als middeleeuwse ridder, indiaan of op de Griekse oudheid geïnspireerde krijger? Maar een andere goede optie is om zelf verschillende kledingstukken en accessoires te combineren, en zo je hele eigen LARP kleding samen te stellen. Op die manier weet je zeker dat je personage helemaal uniek en eigen is. Kijk nu snel in het enorme assortiment: de enige drempel is nog je eigen fantasie.

Kinderen gaan steeds vaker mee naar een LARP evenement maar om het verhaal en het personage helemaal compleet te maken is het goed als deze ook de juiste kleding draagt. Wij hebben een groot assrtiment vooraby's en voor kinderen. Dus alle leeftijden kunnen mee naar de leukste hobby!

Niet vergeten

Wat een personage helemaal af maakt zijn natuurlijk de accessoires! Denk hierbij aan realistische maskers, maar ook nepwapens zijn niet weg te denken bij een goed verhaal. Panty's kunnen net een effect geven wat nog ontbreekt, bijvoorbeeld de huidskleur of een printje. Het belangrijkste wat je echt nodig hebt voor een LARP evenement is natuurlijk goede zin.

Compleet in LARP Verkleed

CompleetVerkleed is een van de grootste verkleedkleding webwinkels van Nederland en wij hebben de grootste ideeën voor verkleden! Carnavals en verkleedkleding voor jong en oud en in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar iets voor mannen, vrouwen of kinderen, wij hebben het allemaal. Bij ons het is altijd feest!!Deel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief