• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Hoor wie klopt daar banner

Hoor wie klopt daar?

Maandag 14 november 2016

Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Daar wordt aan de deur geklopt. Wie zou dat zijn? Afgelopen zaterdag is Sinterklaas weer aangekomen in Nederland en dat betekent natuurlijk feest!

Sinterklaas

Vol verwachting klopt ons hart wie de roe krijgt wie de gard.. Ben jij dit jaar degene die mag beslissen wie de roe krijgt en wie de gard? Dan heb jij een zware taak op je schouders rusten de aankomende periode. Om deze taak succesvol te volbrengen heb je wel de nodige hulpmiddelen nodig. Denk hierbij aan een groot rood boek waarin alle namen staan vermeld van de kinderen die lief zijn geweest en de kinderen die stout zijn geweest. Ook een gouden staf hoort erbij, want anders komt de Sint niet ver. Tenslotte mag ook de baard, het haar, de mijter en een lekkere warme jas niet ontbreken want als Sinterklaas het dak op moet in de kou om de pakjes te bezorgen dan is een lekkere warme outfit toch wel prettig. Bij Compleetverkleed vind je alle benodigdheden die een échte Sinterklaas nodig heeft!

Hoor wie klopt daar 1

Pietenpak

Aangezien Sinterklaas al behoorlijk op leeftijd is kan hij het niet alleen aan om alle kadootjes bij de kinderen te bezorgen, hiervoor heeft hij de hulp nodig van zijn Pieten. Het valt nog niet mee om een Piet te zijn. Er zijn allerlei zaken waaraan gedacht moet worden. Allereerst hoor je als Piet natuurlijk een jute zak bij je te hebben om alle pepernoten en kadootjes in te stoppen. Vervolgens is het belangrijk om een mooi en flitsend Pieten kostuum aan te trekken, hier hoort ook een leuk en bijpassend mutsje bij. Last but not least... mag natuurlijk ook de pruik met zwarte krulletjes en een leuk kleurtje voor op het gezicht niet ontbreken. Onlangs was de intocht van Sinterklaas, opvallend was toch wel dat de meeste Pieten gewoon zwarte of bruine schmink op hadden. Maar draag jij als Piet toch liever een ander kleurtje dan kan dat natuurlijk ook gewoon!

Hoor wie klopt daar 2

Amerigo

Zachtjes gaan de paardenvoetjes: trippel, trappel, trippel, trap. ‘t Is het paard van Sinterklaasje: stippe, stappe, stippe, stap. Een Sinterklaasfeest is natuurlijk niet compleet zonder het paard Amerigo, de vertrouwde viervoeter van Sinterklaas. Helaas durft niet elke Sinterklaas op een paard te rijden. Daar hebben wij natuurlijk rekening mee gehouden, Compleet Verkleed heeft ontzettend leuke paardenkostuums en paardenhoofden in het assortiment!

Hoor wie klopt daar 3

Compleet sinterklaasfeest

Compleetverkleed is een van de grootste verkleedkleding webwinkels van Nederland en wij hebben de grootste ideeën voor verkleden! Carnavals en verkleedkleding voor jong en oud en in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar iets voor mannen, vrouwen of kinderen bij Compleetverkleed vind je de origineelste carnavalskleding. Bij ons het is altijd feest!!Deel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief