• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Terug naar blog
Carnaval ideeen

Leukste carnavals ideeën

Dinsdag 08 maart 2016

Het carnavalsseizoen staat weer voor de deur. Voor vele is het stressen geblazen want wat doe je nu aan? Je wilt er niet bij lopen zoals iedereen om je heen maar juist uniek zijn. Jij wil hét kostuum hebben wat niemand heeft. CompleetVerkleed is dé specialist op carnavalsgebied en daarom hebben we in deze blog originele carnavalsoutfit ideeën voor je op een rijtje gezet waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken voor carnaval 2017!

De leukste carnavalsoutfit ideeën op een rij

Pyjamabal!
Tijdens carnaval wordt er altijd op meerdere plaatsen een pyjamabal gehouden. Wat is er nou fijner dan gezellig carnaval vieren in je eigen pyjama!? Je hoeft nergens een kostuum te gaan zoeken maar pakt lekker je eigen pyjama, doet je sloffen aan, pakt je favoriete knuffel en klaar is kees! Wil je het nog iets specialer maar even goed makkelijk hebben? Neem je bananen pak en trek je pyjama erover heen. Zo ben je met 2 kostuums compleetverkleed en heb je ook nog eens een origineel carnavalsoutfit!

Hoe leuk is het als je samen met je geliefde carnaval gaat vieren! Iedereen kan zien dat jullie bij elkaar horen. De een gaat verkleed als Bonnie en de ander als Clyde. Een top carnaval idee dus! Samen gaan jullie carnaval onveilig maken en zullen jullie goedkoop carnaval vieren. Want Bonnie en Clyde betalen namelijk niet voor drankjes, die krijgen ze gewoon gratis!

Grote boze wolf, wellicht een carnaval idee?

Een ander duo voorbeeld zijn roodkapje en de grote boze wolf. Wil je met een leuke carnavalsoutfit uitgaan en ook nog eens een goedkope avond beleven, dan hebben wij hier de ultieme carnavalsoutfit tip! Beeldschone roodkapje verleidt de barman waardoor ze gratis drankjes aan de haak slaat. De gevreesde grote boze wolf daarentegen zorgt ervoor dat niemand aan de drankjes komt. Perfecte combi als je het ons vraagt.

Ga compleetverkleed als boer! In onze webshop vindt je echte traditionele boeren kielen. Trek de oude klompen van je vader of opa aan om de outfit de finishing touch te geven. Wil je ’s avonds ook nog scoren met een leuk carnavalsidee? Hang een bordje om je nek met ‘boer zoekt vrouw’. Er zal altijd wel een leuke boerin zijn die hier voor valt. Voor de dames kan dit briljante idee natuurlijk andersom worden gebruikt: ‘boerin zoekt man’! Zet je oud-hollandse kapje op en trek een leuk oud-hollands rokje aan. Geen man die dit nog kan weerstaan! Je originele carnavalsoutfit zal worden gewaardeerd.

Is het bijna carnaval en heb je nog steeds geen carnavalskleding? Volg dan het nieuws en doe hier inspiratie op. Ga bijvoorbeeld verkleed als iemand van een beruchte motorbende, een soldaat of een atleet die goed heeft gepresteerd op de olympische spelen. Iedereen snapt meteen hoe jij compleetverkleed bent. Voor carnaval ideeën hebben we hier beneden een kleine selectie gemaakt.

Heb je echt nog geen carnaval idee?

Heb je na deze blog nog steeds geen idee hoe je verkleed kunt gaan? Neem eens een kijkje in ons assortiment. Ook hebben we verschillende categorieën voor je aangemaakt waardoor je nog makkelijker jouw eigen carnavalskostuum kunt uitzoeken en bestellen. Enkele van deze categorieën zijn:

Carnavalsideeën bij Compleetverkleed

Compleetverkleed is een van de grootste carnavalswebwinkels van Nederland en wij hebben de grootste ideeën voor de Carnaval! Carnavalskleding voor jong en oud en in alle soorten en maten. Of jij nu op zoek bent naar carnavalskleding voor mannen, vrouwen of kinderen, wij hebben het allemaal. Bij ons is het altijd feest!!Deel dit artikel


Inschrijven Nieuwsbrief