• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering

Blog

Thema Kinderfeest

Thema Kinderfeest

Op onze webshop vind je met name carnavalskleding maar er zijn meer gelegenheden waarvoor je bij CompleetVerkleed terecht kan. Zo ook bijvoorbeeld voor kinderfeestjes! Een kinderfeest hoeft niet altijd buitenshuis georganiseerd te worden. Er is namelijk niks leuker dan thuis een thema kinderfeest organiseren. Stel jezelf de vraag waar jouw kind helemaal fan is en stem hier vervolgens het gehele kinderfeest op af. In deze blog geven we je enkele tips over hoe je invulling kunt geven aan een thema kinderfeest!

Lees meer
Origineel Verkleed

Origineel Verkleed

Carnaval komt steeds dichterbij en dit jaar hebben wij een enorm assortiement. We hebben ruim 27300 producten. Om hier een van de origineelste kostuums uit te zoeken is moeilijk. De leukste kostuums vind je bij het kopje origineel bij ons op de website. Uit die leukste kostuums heb ik een top 4 voor jullie samen gesteld. Met deze kostuums krijg je een onvergetijlke carnaval! Dus stap dit jaar uit je confort zone voor een onvergetelijke carnaval.

Lees meer
Samen Verkleed

Samen Verkleed

Ben je niet echt een einzelgänger? Dan is het een optie om anderen een duo te vormen. Dit betekent dat je samen met anderen verkleed gaat in hetzelfde thema. Duo kostuums staan vaak op een bepaalde manier met elkaar in verbinding. Gescheiden van elkaar ben je met deze matchende outfit dan ook niet compleet! Géén inspiratie? Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om als een spraakmakend koppel voor de dag te komen.

Lees meer
Schmink Compleet

Schmink Compleet

Met Carnaval is het het leukst om mooi en gesminkt de deur uit te gaan! Maar waar moet je beginnen? en wat heb je er allemaal voor nodig? in deze blog laat ik je zien hoe je de look voor carnaval kan maken en wat je er allemaal voor nodig hebt. Ik heb 3 populaire carnavals trends op een rijtje gezet met de bij passende outfits

Lees meer
May the force be with you

May the force be with you

Star Wars is niet meer weg te denken in verkleedwereld. Ga jij voor een luxe kostuum voor Cosplay evenementen om daar je lievelings Star Wars personage te zijn? Of wil jij liever tijdens carnaval er super stoer uitzien? In dit blog nemen wij jullie mee in de keuzes binnen ons Star Wars assortiment.

Lees meer
Jong geleerd is oud gedaan

Jong geleerd is oud gedaan

Met sommige dingen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Kinderen houden van feesten en dansen tijdens het confettibal. Hier een paar voorbeelden hoe zelfs de kleinste feestbeesten er Compleetverkleed uit kunnen zien.

Lees meer
Hoor wie klopt daar?

Hoor wie klopt daar?

Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Daar wordt aan de deur geklopt. Wie zou dat zijn? Afgelopen zaterdag is Sinterklaas weer aangekomen in Nederland en dat betekent natuurlijk feest!

Lees meer
Curvylicious

Curvylicious

It's not about what size you wear. It's about how you wear your size. Voor mensen met iets meer rondingen is het vaak lastig om een goed kostuum te vinden wat past en wat mooi staat. Diverse kostuums zijn "one size fits all' je kunt zelf ook wel nagaan dat dit niet altijd ook mooi is. Mensen met een maatje meer mogen zichzelf laten zien! Hier een paar voorbeelden van onze eigen website en ook een paar 'do it yourself' ideetjes. Onderaan deze blog staan producten van Compleetverkleed om het voor jou makkelijker te maken!

Lees meer
Thema carnaval

Thema carnaval

Nog maar enkele weken te gaan en dan is het weer carnaval. Wil jij samen met je vrienden graag verkleed gaan in bepaald thema? Dan vind je hier de nodige inspiratie om ideeën op te doen.

Lees meer
Baby en Halloween op komst

Baby en Halloween op komst

Ben jij in verwachting en weet jij wie wat jij aan moet doen met Halloween? Hier een paar foto's om jou te inspireren!

Lees meer
Vrijgezellenfeest kleding

Vrijgezellenfeest kleding

Gaat jou beste vriend, vriendin, zus, broer, neef, nicht of collega binnenkort trouwen? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat er voorafgaand een spectaculair vrijgezellenfeest wordt georganiseerd. En bij een vrijgezellenfeest hoort uiteraard een debiel vrijgezellen pak.

Lees meer
Themakleding voor themafeest

Themakleding voor themafeest

Natuurlijk kan je feesten zonder thema. Maar geloof ons, je feest een thema meegeven staat garant voor succes. Van een heus prinsessenfeest voor je kleine meisje tot een ‘pimps en ho’s’ feest in de voetbalkantine. Thema feesten zijn hot en bovendien uitermate amusant. Een griezelfeest tijdens Halloween? Doen!

Lees meer
Toppers kleding

Toppers kleding

Elk jaar het grootste indoor swingfeest van het jaar. De toppers weten ieder jaar hun bezoekers weer te verrassen in een uniek thema. Ben je zelf ook op zoek naar toppers kleding? Lees dan hier ons blog, wij hebben de mooiste pakken op een rij gezet!

Lees meer
LARP kleding

LARP kleding

De afgelopen jaren is het zogenaamde LARP-en steeds populairder geworden. De afkorting staat voor ‘Live Action Role-Playing’: deelnemers leven zich dus helemaal in een personage in, en beleven op die manier allerlei avonturen met elkaar. Daarbij is een van de allerbelangrijkste punten natuurlijk het kostuum. LARP-en zonder goed kostuum is niet mogelijk: je moet je immers helemaal kunnen verliezen in de nieuwe, wonderlijke identiteit die je aangenomen hebt. Hier vind je dan ook de mooiste Larp kleding, die je nodig hebt om je personage helemaal vorm te geven.

Lees meer
Carnavals trends van 2017

Carnavals trends van 2017

Het carnavalsseizoen komt er weer aan en dat betekent dat vele carnavalsvierders weer op zoek gaan naar een unieke outfit voor carnaval 2017. ‘Welk carnavalskostuum zal ik aantrekken?’ is de vraag die nu al deze feestvierders bezig houdt. CompleetVerkleed is de specialist op carnavalsgebied en daarom zijn wij voor jou nagegaan wat de trends zijn voor carnaval 2017.

Lees meer
Ga Compleet Verkleed!

Ga Compleet Verkleed!

Ben jij er nog steeds niet uit hoe jij deze carnaval verkleed wilt gaan? Bij deze nog wat inspiratie van beroemdheden die ook wel weten hoe ze zich moeten verkleden. CompleetVerkleed is de ultieme webshop die jou helpt om een mooi kostuum te scoren net zoals jouw favoriete beroemdheid.

Lees meer
Carnavalskleding maken

Carnavalskleding maken

Als je nou écht origineel en one of a kind wilt zijn met carnaval, dan moet je zelf je carnavalsoutfit maken. Je ziet met carnaval al best vaak mensen die hun carnavalskostuum zelf maken. Alhoewel dit het meest gebeurt in het uiterste zuiden van ons land: Limburg, zie je de laatste jaren ook steeds meer de hype opkomen in Brabant om carnavalsoutfits zelf te maken. Nu denk jij natuurlijk dat dit ontzettend veel werk is en daar heb je allemaal geen zin in. Maar niets is minder waar! Ook met weinig spullen en niet al te veel werk kun je zelf carnavalsoutfits maken.

Lees meer
Foute kleding voor carnaval

Foute kleding voor carnaval

Lekker fout aankleden samen met je vrienden en dan een mooi feestje pakken. Wat is nu leuker dan dat!? Je kunt ontzettend veel verschillende soorten kleding aantrekken want niets is te fout. Haal alles uit de kast wat je normaal niet aan durft te trekken en combineer het met andere extravagante stukken. Je zit gegarandeerd goed met je foute outift!

Lees meer
Leukste carnavals ideeën

Leukste carnavals ideeën

Het carnavalsseizoen staat weer voor de deur. Voor vele is het stressen geblazen want wat doe je nu aan? Je wilt er niet bij lopen zoals iedereen om je heen maar juist uniek zijn. Jij wil hét kostuum hebben wat niemand heeft. CompleetVerkleed is dé specialist op carnavalsgebied en daarom hebben we in deze blog originele carnavalsoutfit ideeën voor je op een rijtje gezet waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken voor carnaval 2017!

Lees meer

Inschrijven Nieuwsbrief