• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Ninja turtle pak

Ninje turtle pak 

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Categorie: Ninja turtle pak
Wis hele selectie
tot
31%

SALE Pakket Raphael van de Ninja Turtles voor mannen

39,00 27,00
levertijd:1 dag
Meer inspiratie Naar blog

Ninja Turtles kleding

Wie kent ze niet? Het jeugd sentiment van ieder kind: De Ninja Turtles, de vier schildpadden die de ninjavechtkunst als geen ander beheersen! Welke Ninja Turtle is jou ultieme held? Is dat Leonardo, Donatello, Raphael of Michelangelo? Maak hieronder kennis met de alle vier de turtles en ontdek met welke Ninja turtle je het meest overeen komt:

Leonardo: Herkenbaar aan zijn blauwe bandana. Van de Ninja helden is Leonardo de leider. Enigszins bazig is de Ninja Turtle leider wel.

Donatello: De paarse bandana kenmerkt Donatello. De uitvinder is de meest intelligente schildpad van de vier ninja turtles.

Raphael: Te herkennen aan zijn rode bandana. Hij is de sterkste van de groep vechtende ninja turtles. Raphael zou ook graag de rol van leider vervullen maar daarvoor is hij te onrustig en heeft hij een gebrek aan verantwoordelijkheid.

Michelangelo: Hij draagt een oranje bandana en is misschien wel de bekendste onder de ninja turtles. Michelangelo is relaxt en is dol op extreme sporten. In de riolen skateboarden is dan ook een van zijn favoriete activiteiten. Kies jou favoriete ninja turtle kostuum uit en ga de superheld uithangen deze carnaval.

Ben je een vrouw? Laat je vooral niet uit het veld slaan. Vrouwelijke super kracht is deze tijd ook niet meer ongekend! We hebben zowel voor mannen, vrouwen als voor kinderen stoere kostuums in deze categorie.

Inschrijven Nieuwsbrief