• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Minnie Mouse kostuum

Minnie Mouse kostuum

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Categorie: Minnie Mouse kostuum
Wis hele selectie
tot

Minnie modern

20,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Minnie Mouse

26,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Minnie

15,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Minnie

21,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Muisje

33,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis
Meer inspiratie Naar blog

Omdat we zoveel verschillende kostuums hebben, kunnen jij en je vriendinnen allemaal als Minnie Mouse verkleed gaan. Maar dan ook allemaal een andere soort Minnie Mouse! Daarnaast kun je ook nog een Minnie Mouse kostuum halen voor je lieve nichtje of dochtertje. Want het is en blijft een Disney figuur. En kinderen zijn natuurlijk dol op Disneyfilms en figuren! Schaam je verder niet als volwassene die een Disney kostuum draagt, want alles kan en alles mag tijdens carnaval of verkleedfeestjes.

Verkleed als Minnie Mouse

Minnie Mouse is altijd dat vrolijke, huppelende spring in ’t veld. Je hoeft het al bijna niet meer zelf te zijn, zodra je een Minnie Mouse kostuum draagt. Want wanneer je een Minnie Mouse kostuum draagt, wordt iedereen meteen blij van jou! Dat schattige muisje met die grote oren tovert bij iedereen een lach op het gezicht. Als Minnie Mouse kost het jou ook bijna geen moeite meer om die prins op het witte paard te vinden, of eerder Mickey Mouse? Je kunt je wederhelft meteen herkennen aan het andere paar grote oren dat boven de menigte uitsteekt. Mickey Mouse hoort natuurlijk bij Minnie Mouse. Dus twijfel niet zodra
je Mickey Mouse ziet staan en stap er op af!

Kostuums CompleetVerkleed

Je hoeft je natuurlijk niet vast te binden op het idee dat je een Mickey Mouse moet gaan vinden tijdens de carnaval of je verkleedfeestje als je verkleed bent als Minnie Mouse. Je kunt ook kiezen voor een nog gewaagder kostuum. Denk eens aan een Catwoman kostuum, Bunny kostuum of Soldate kostuum. Voor iedereen wat wils bij CompleetVerkleed. Kies het kostuum van je dromen uit!

Inschrijven Nieuwsbrief