• Goedkoopste verzending
  • NL's grootste assortiment
  • Hoge groepskortingen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle en betrouwbare levering
Mario kostuum

Mario kostuum

Filter op

Uw zoekopdracht
  • Categorie: Mario kostuum
Wis hele selectie
tot

Super loodgieter vrouw

24,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Super loodgieter

27,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Super loodgieter kind

20,95
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis
Meer inspiratie Naar blog

Meestal wordt hij versterkt door zijn broer Luigi die al te graag mee gaat. Mario’s doel is om de gekidnapte prinses Peach te redden van zijn aardsrivaal Bowser. Dus ga jij ook op pad om de prinses te redden tijdens Carnaval? Koop dan snel hier een Mario kostuum en steel de show.

Mario of Luigi kleding

Wist je dat er in totaal meer dan 310 miljoen kopieën van het spel Super Mario zijn verkocht wereldwijd! Dit maakt Super Mario het best verkochte video spel ooit. Als je in Mario kleding of Luigi kleding de carnaval in gaat vieren zal je altijd met open armen ontvangen worden. Het namelijk zo dat Mario en Luigi als een van de meest sympathieke figuren wordt gezien. Niemand zal onaardig tegen je doen, maar met dit carnavalskostuum wilt juist iedereen met jou op de foto. Lukt het als Mario niet om je prinses tijdens Carnaval te vinden. Dan staat onze trouwe Luigi altijd klaar om de wingman uit te gaan hangen. Ga samen CompleetVerkleed carnaval vieren met deze super leuke carnavaloutfits.

Classic Super Mario kostuums

Breng het klassieke video spel, Super Mario Brothers, tot leven met Carnaval en red prinses Peach Toadstool van Koning Koopa in onze Mario kostuums. Of ga samen met een vriend als Mario en Luigi het dynamische duo van carnaval! Wanneer je deze kostuums aan hebt ben je helemaal compleetverkleed voor carnaval!

Inschrijven Nieuwsbrief